Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Anlamlı Sözler

Anlamlı Sözler AnLamlı Sözler , Bu Bölüme Lütfen.. [Herseyi Bilme,Kendini Bil Yeter.! ]

Etkileyici-anlamlı-aşk-sözleri | Etkileyici-anlamlı-aşk-sözleri

Etkileyici-anlamlı-aşk-sözleri | Etkileyici-anlamlı-aşk-sözleri em Anlamlı Sözler, Aşk & Sevgi; ETKİLEYİCİ-ANLAMLI-AŞK-SÖZLERİ * Aşk için aldığın yol, aşkın bitiminde vardığın acının yarısı bile olamaz... * E ğ er seviyorsan, vazgeçme. .. ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 09-19-2009, 23:08   #1
~Soğudu Güneşim~
PanDoRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 23
Rep Puanı : 2010
Kıdemi : PanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond repute
Smiley19 Etkileyici-anlamlı-aşk-sözleri

ETKİLEYİCİ-ANLAMLI-AŞK-SÖZLERİ

*Aşk için aldığın yol, aşkın bitiminde vardığın acının yarısı bile olamaz...

* Eğer seviyorsan, vazgeçme... Amaç güzelse yürek yorulmaz. Sevdiğin ''elveda'' demişse , ''gitme'' deme. Vazgeçene sev demek yakışmaz...

* Seni sevdiğim kadar kendimi sevseydim asla seni sevmezdim...

Ona SöYLe...Onu GeRÇeKTeN SeVMeDiM.... Ona SöYLe.. Onu BiRDaHa GöRMeK isTeMiYoRuM... Ona SöYLe... ONSuZDa HeRŞeY GüZeL... Ona SöYLe... Onu ÇoKTaN uNuTTuM.. AmA Ona SaKIN BuNLaRI GöZ YaŞLaRI iÇiNDe SöYLeDiĞiMi SöyLeme...

*Gülüşüne kurşun sıksada unutmaki umuda kurşun işlemez gülüm..!

* Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır kimileri vardır aşkın en yücesini versende aşşalıktır...

* Adını askla kalbıme yazmısım bır gun unutur sılerım sanmısım senı sevdıgım ıcın özur dilerım..!

* Seni sevmeK, öLümLe danS etmek yeRi geLdiğinDe. Seni sevmeK herşeyDen vazgeçmek tek çırpıDa.!

* Sen arkamdan vurdun, beni hayata bağlayan son halatta koptu, anlamı kalmadı sensiz dünyanın..

* SenSizLiğin daLgaSına inaT 1 DamLa gözyAşı dökmediM ...

*ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak!

* Tek taraflıydı belki, belki hiç umut yoktu. Umutsuzca sevdim, seni ...Ama olsun... Uzaktan bir kere gülümsemen , senin mutlu olduğunu görmem , yetiyor bana sevgilim .Sen sakın üzülme acıma bana sevgim karşılıksız diye .Ben ayakta durarım yine...

* Kaybettiklerime saydım sevgini. Kaybettiklerime saydım, gözlerini. Affedemem, affedemem birtanem, anla beni.

* Her an yanımdaydın aslında, hiç gitmedin yanıbaşımdan. Şuracıktaydın aslında, anlayamadın, ANLAYAMADIM!

* Seni sefiyOrm! sonunDa ayRıLmaq, unutuLmaq oLsaDa seni sefiOrum!!

* Öyle pismanim ki... ahin ömrüme... Agitin gönlüme... Ders olsun, lanet olsun...

* Aldığım nefes gibi içimdesin, nefesimi tutsam hiç çıkmasan diyorum, dayanamıyorum, ölürsem senden ayrılırım biliyorum, ölmek istemiyorum!

*
Islanır kirpiklerin yüzüne bulaşır yaşların.. Ateş topu düşer yüreğime alev alev yanar içimde ...

* Olsun varsın ah cekinme, sen yine yalanlar soyle, yürek; paramparca zaten, dert degil!

*

Öyle masum sevmiştim ki, Aşkın bana lutüf gibi, Nasıl desem sevdiğimi, Son sözümü söyler gibi..
< ------------------------ PanDoRa 'in İmzası ------------------------ >

Tut Elimi Sımsıkı
Titreme Kıyamam SanaGözyaşın Gözyaşım Olur
Karışır isyana

Sakın bükme boynunu
Küsme Hayata
ben Varım bundan Sonra
Yeminliyim Sana

PanDoRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
etkileyicianlamliasksozleri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil