|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anlamlı Sözler AnLamlı Sözler , Bu Bölüme Lütfen.. [Herseyi Bilme,Kendini Bil Yeter.! ] |
Etkileyici-anlamlı-aşk-sözleri | Etkileyici-anlamlı-aşk-sözleri em Anlamlı Sözler, Aşk & Sevgi; ETKİLEYİCİ-ANLAMLI-AŞK-SÖZLERİ * Aşk için aldığın yol, aşkın bitiminde vardığın acının yarısı bile olamaz... * E ğ er seviyorsan, vazgeçme. .. ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
ETKİLEYİCİ-ANLAMLI-AŞK-SÖZLERİ
![]() *Aşk için aldığın yol, aşkın bitiminde vardığın acının yarısı bile olamaz... * Eğer seviyorsan, vazgeçme... Amaç güzelse yürek yorulmaz. Sevdiğin ''elveda'' demişse , ''gitme'' deme. Vazgeçene sev demek yakışmaz... * Seni sevdiğim kadar kendimi sevseydim asla seni sevmezdim... Ona SöYLe...Onu GeRÇeKTeN SeVMeDiM.... Ona SöYLe.. Onu BiRDaHa GöRMeK isTeMiYoRuM... Ona SöYLe... ONSuZDa HeRŞeY GüZeL... Ona SöYLe... Onu ÇoKTaN uNuTTuM.. AmA Ona SaKIN BuNLaRI GöZ YaŞLaRI iÇiNDe SöYLeDiĞiMi SöyLeme... *Gülüşüne kurşun sıksada unutmaki umuda kurşun işlemez gülüm..! * Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır kimileri vardır aşkın en yücesini versende aşşalıktır... * Adını askla kalbıme yazmısım bır gun unutur sılerım sanmısım senı sevdıgım ıcın özur dilerım..! * Seni sevmeK, öLümLe danS etmek yeRi geLdiğinDe. Seni sevmeK herşeyDen vazgeçmek tek çırpıDa.! * Sen arkamdan vurdun, beni hayata bağlayan son halatta koptu, anlamı kalmadı sensiz dünyanın.. * SenSizLiğin daLgaSına inaT 1 DamLa gözyAşı dökmediM ... *ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak! * Kaybettiklerime saydım sevgini. Kaybettiklerime saydım, gözlerini. Affedemem, affedemem birtanem, anla beni. * Seni sefiyOrm! sonunDa ayRıLmaq, unutuLmaq oLsaDa seni sefiOrum!! * Öyle pismanim ki... ahin ömrüme... Agitin gönlüme... Ders olsun, lanet olsun... * Aldığım nefes gibi içimdesin, nefesimi tutsam hiç çıkmasan diyorum, dayanamıyorum, ölürsem senden ayrılırım biliyorum, ölmek istemiyorum! * * ![]() Öyle masum sevmiştim ki, Aşkın bana lutüf gibi, Nasıl desem sevdiğimi, Son sözümü söyler gibi.. | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| etkileyicianlamliasksozleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|