|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anlamlı Sözler AnLamlı Sözler , Bu Bölüme Lütfen.. [Herseyi Bilme,Kendini Bil Yeter.! ] |
Hangi Günahına Sarıp Da İçtin Ömrümü... | Hangi Günahına Sarıp Da İçtin Ömrümü. em Anlamlı Sözler, Aşk & Sevgi; Hangi Günahına Sarıp Da İçtin Ömrümü... Yada Hangi Kahpe Gülüşlerde Yitirdin Yeminlerimizi... Şimdi Müptelasıyım Yalnızlığın... Kapıları Umarsızca Gamsızca Çarptığından Bu ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Hangi Günahına Sarıp Da İçtin Ömrümü...
Yada Hangi Kahpe Gülüşlerde Yitirdin Yeminlerimizi... Şimdi Müptelasıyım Yalnızlığın... Kapıları Umarsızca Gamsızca Çarptığından Bu Yana... Ben İstanbul'a Sensiz Yakışmıyorum Dedikçe... Sen İstanbul'u Bana Dar Ettin... Oysa Bizim Sevdamız KANLI Ve BIÇAKLI Değil... ZANLI Ve YASAKLIYDI... Birtek Adın Kaldı Dudaklarımda Bir de Gözlerimde Hatıraların...!! ![]() | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gunahina, hangi, ictin, omrumu, sarip |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|