Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Aşk Doktoru

Aşk Doktoru Aşk Hakkında Bilmedikleriniz,Öğrenmek istedikleriniz Ahh Doktor Kalbim Diosanız bu bölüme :))

Mutluluk Seninle Mi Vardı? | Mutluluk Seninle Mi Vardı

Mutluluk Seninle Mi Vardı? | Mutluluk Seninle Mi Vardı em Aşk Doktoru, Aşk & Sevgi; Ben mutlu olmak için seni mi beklemişim onca zaman? Gelişinle mutluluğu da getirmiş misin bana? Bu soruları sana sorduğumda düşüncelerim ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 09-08-2007, 07:13   #1
Özel üye
CaTLaQ_PReNSeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 1678
Kıdemi : CaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant future
Standart Mutluluk Seninle Mi Vardı?

Ben mutlu olmak için seni mi beklemişim onca zaman? Gelişinle mutluluğu da getirmiş misin bana? Bu soruları sana sorduğumda düşüncelerim olgunlaşmamıştı belki,oturmamıştı hiç biri yerine..Cevaplar için sana muhtaçtım o zaman! Ama artık büyüdü yüreğim,sen olmadan da onları cevaplayabilirim. Bir dakika!.. İstemiyorum sensiz sorulara cevap bulmayı,sen yoksan onlar da olmasın!
Artık hiçbir şey düşünemez oldum,bilmiyorsun.. Bütün doğruları sende arardım,çünkü sen benim gerçeğimdin,bana yalan söylemezdin,en azından sen vardın içinde..Şimdi sor bana,artık benim de doğrularım kayboldu.Sen giderken onları da ...ürdün sanırım.Bir tanesi bende hala,belki de en güzel doğrum bu; Seni Sevdiğim..Bu güzel şeyi istesen de ...üremezdin seninle.Ben ona ulaşamazken tutamadığım ellerin ona dokunamazdı bile!..
CaTLaQ_PReNSeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Okunmamış 10-14-2007, 16:45   #2
Yeni Üye
ŞOREŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 15
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : ŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud of

.... .....
ŞOREŞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-15-2007, 12:29   #3
Özel üye
CaTLaQ_PReNSeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 1678
Kıdemi : CaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant future

Sen sağol ........
CaTLaQ_PReNSeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
mutluluk, seninle, vardi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil