Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Aşk Doktoru

Aşk Doktoru Aşk Hakkında Bilmedikleriniz,Öğrenmek istedikleriniz Ahh Doktor Kalbim Diosanız bu bölüme :))

Sevda Acısının Tarifsiz Tarifi .. | Sevda Acısının Tarifsiz Tarifi

Sevda Acısının Tarifsiz Tarifi .. | Sevda Acısının Tarifsiz Tarifi em Aşk Doktoru, Aşk & Sevgi; Yağmur yağıyordu,zaman acımasızdı.Günler geçiyor,haftalar yamandı.Ben,bütün direnişime rağmen,yüreğine çekiliyordum senin.Senin hiçbir şeyden haberin yoktu.Kirpiklerin uzun,bakışların yorgundu.Gözyaşlarında bilinmedik sevdaların umursamaz yakarışları çoğalıyordu.Gözlerinde ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 09-08-2007, 07:36   #1
Özel üye
CaTLaQ_PReNSeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 1678
Kıdemi : CaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant future
Standart Sevda Acısının Tarifsiz Tarifi ..

Yağmur yağıyordu,zaman acımasızdı.Günler geçiyor,haftalar yamandı.Ben,bütün direnişime rağmen,yüreğine çekiliyordum senin.Senin hiçbir şeyden haberin yoktu.Kirpiklerin uzun,bakışların yorgundu.Gözyaşlarında bilinmedik sevdaların umursamaz yakarışları çoğalıyordu.Gözlerinde bir hüzün vardı besbelli.Bir terk edilişin,yalnızlığın asılı kalan fotoğrafı belki….

Bir tuhaf yalnızlıktı bu!Hani boğuntusunda umutsuz can sıkıntıları vardır ya,gürültülü telaşların arasından gelen..İşte öyle bir şeydi ve sen okşayıcı sesinle,isyancı bir coşkuyu yeniden canlandırıyordun.Bense söken şafağı bekliyordum,tek başıma.Sesim yankılanıyordu bilinmez bir zamanın içinde.Alevlerin alacakaranlığında aydınlık ellerini özlüyordum..

Beklenmedik anlarda çıkıp geliyordun;biraz hüzünlü,biraz yorgun.Hep hüznü ve yorgunluğu paylaştım seninle.Sen yine de hüznünü çoğalttın her seferinde.Düşen hep ben oldum,en küçük kımıldanışında senden..Başımı çevirdiğim için ağladığımı göremedin hiç. Ellerimi uzattım sana,hiç umursamadın!Sesimi hiç duymadın!Haykırışlarıma hiç yanıt vermedin.Ben de düşlerde sevdim seni..

Tıpkı bir çocuk gibi,karşılıksız beklemeksizin yüzüne,yüreğine baktım yıllarca.Senin iri gözlerinde ıslak dudaklarında yaşamı aradım.Bir avuç hüznü,bir damla gözyaşını toplamaya çalıştım,bana çok gördüğün yılların içinden.Benim yüreğim içime hiç sığmadı,senden hep sakladım.

Kalbimdeki yaralara rağmen çıkageldim bir gün karşına..Yalnızlık yarasıyla..sevda yarasıyla..ölüm yarasıyla..Oysa sen gülüp geçtin.Bana hüzünleri bırakıp,çekip gittin!
CaTLaQ_PReNSeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Okunmamış 10-14-2007, 16:49   #2
Yeni Üye
ŞOREŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 15
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : ŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud of

.... .....
ŞOREŞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
acisinin, sevda, tarifi, tarifsiz

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil