Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Aşk Doktoru

Aşk Doktoru Aşk Hakkında Bilmedikleriniz,Öğrenmek istedikleriniz Ahh Doktor Kalbim Diosanız bu bölüme :))

Bu Son Hamlenle En Büyük Hatanı Yaptın | Bu Son Hamlenle En Büyük Hatanı Yaptın

Bu Son Hamlenle En Büyük Hatanı Yaptın | Bu Son Hamlenle En Büyük Hatanı Yaptın em Aşk Doktoru, Aşk & Sevgi; Seninle ilk kez konuşuyorum. Aslında bunu çok önceleri yapmam lazımdı ama yapamadım. Belki de ilk kez bu kadar yukarıdan baktığım ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 09-08-2007, 07:42   #1
Özel üye
CaTLaQ_PReNSeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 1678
Kıdemi : CaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant future
Standart Bu Son Hamlenle En Büyük Hatanı Yaptın

Seninle ilk kez konuşuyorum. Aslında bunu çok önceleri yapmam lazımdı ama yapamadım. Belki de ilk kez bu kadar yukarıdan baktığım içindir sana; Bu sefer altımda ezilen, sen ol istiyorum…

Sana ilk geldiğimde belki de pek hoş karşılamadın. Ama hayat istiyordum sadece, dertlerimi paylaşacağım dostlar, yüreğimi paylaşacak sevgililer… Bunların neredeyse hiçbirini vermedin, kızmadım yine de…

Ha, verdiklerin oldu, biliyorum… Üç tane kaldıramayacağım sevda verdin bana! Her gün acılar verdin. Bu sevdalarla boğuşmak için güç istedim, sabır istedim; sense sadece yağmur verdin, kar verdin. Üstüne üstlük sevgilerimi yaşayamayayım diye onları da karşılıksız bıraktın.

Bunu neden yaptın bilmiyorum ama her birinin üstesinden geleceğimi ummuştum; ne de olsa Taze sevgilerim vardı henüz sen bulaşmamıştın, henüz “sen” kokmuyordu bu sevdalar…

İlkine rastladığımda umudum gerçekten çok büyüktü. “İşte” dedim “Hayatımı geçirebileceğim bir insan! Sadece gülüşünü izleyebileceğim, bakışlarıyla doyduğum birisi…” Ama olmadı, birden çekip aldın elimden! Daha benim olmamıştı, o kadar acele etmen Yalnız evimdeki eşyalarla paylaştım sevgilerimi, en çok da defterlerle… Adına “hatıra defterleri” diyorlardı, bense sadece “ben” diyordum…

Ama toparladım, yıkılmadım karşında! Senin olduğun yerde sevmemeye yemin etmiştim, sen benden çıkmadan ben kimseyi sevmeyecektim! Ama dayanamadın, yine vurdun beni…
Hatırladın mı? “Başardım” diyordum, “En sonunda oturdum” diyordum, onu çıkardın karşıma… Biliyordun bu kadar güzelini reddedemeyeceğimi, ama ettiğim yemini de biliyordun! Bir sevdaya daha uğradım senin yüzünden. Hayaller kurdum: “En sonunda hayatımı paylaşacak birisini buldum, bakışlarıyla yaşadığım birisi bu…”

Ama bunda da yıkılmadım! Toparladım, güçlendim, fikirlerim değişti, ben değiştim… “Ben, o eski ben değilim!” dediğimde gülüyordum, geçiyordum aynanın karşısına: “Kaç tane sen değiştirdin, kaç kabuktan kurtuldun, ey yılan!” diye yüzsüzce kızıyordum. Değişmiştim, düzelmiştim ve iyiydim… Ta ki onu karşıma çıkarana kadar…

Yine yaptın yapacağını.. Yine bir yara, bir hançer yollamıştın bana. İşte o gün anladım senin benden nefret ettiğini, ben seni sevmeye çalışırken… Direncim kırıldı, yine daldım bir sevdaya. “İşte” dedim, “İşte en sonunda; uğruna her gece ölüp her sabah doğabileceğim, 90 yaşıma da gelsem, ağzımı açacak dermanım yokken ismini söylemeye çalışacağım birini buldum!”. Bu sevdayla geçtiğim her yere tohumlar ektim, baktığım her yer ona benzesin diye…

Bir kere de benim dediklerim olsaydı, ama yapmadın! O kadar nefret ediyordun ki benden, hayallerimi tek tek aldın elimden… Yine aynı cümlelere boğdun beni. Senin yüzünden yine aynı şarkıları dinler oldum,”Böyle giderse Seni sevemem zalim…” Sebebi basit: yaşadığım acı hiç değişmemişti. Tohum ektiğim yerleri hiç saymıyorum bile! Hala bakamıyorum oralara. Çünkü o yeşermişti ağaçlar, onun adını sayıklıyordu kuşlar…

Ama kaçırdığın şey, benim o eski ben olmadığımdı...

Bu son hamlenle en büyük hatanı yaptın. Benden; beni iyi yapan her duyguyu, her özelliği aldın. Geriye kabuğu kalmamış bir yılan kaldı! Düşüncesiz, inatçı, can yakmaya hazır… Artık korkması gereken ben değilim. Artık sen korkmalısın! Çünkü zehrimi akıtabiliyorum, çünkü dişlerimi umarsızca kullanabiliyorum, çünkü affetme duygumu aldın elimden.

Tek şey kaldı bende, onu almaya çalışmana inan hiç gerek yok! Kendi elimle vereceğim sana…

Çünkü bende sadece “Beddua”’larım kaldı! Ve sana yukarıdan bakıyorum.
CaTLaQ_PReNSeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Okunmamış 10-14-2007, 16:42   #2
Yeni Üye
ŞOREŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 15
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : ŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud ofŞOREŞ has much to be proud of

eline sağlık
ŞOREŞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
buyuk, hamlenle, hatani, son, yaptin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil