|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk Doktoru Aşk Hakkında Bilmedikleriniz,Öğrenmek istedikleriniz Ahh Doktor Kalbim Diosanız bu bölüme :)) |
Sen benimsin benim, sadece benim! | Sen benimsin benim, sadece benim em Aşk Doktoru, Aşk & Sevgi; Geceleri odama dolan ay i$igiyla gelirsin, gündüzleri ise günümü aydinlatan güne$le.. Gece gündüz hep benimlesin, sen benimsin benim! Sahib oldugum ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() Geceleri odama dolan ay i$igiyla gelirsin, gündüzleri ise günümü aydinlatan güne$le.. Gece gündüz hep benimlesin, sen benimsin benim! Sahib oldugum tek degerlim! Birlikte agladigim, birlikte güldügüm, sevdigim, kalbimin tek sahibi, sen benim tek sevgilimsin, a$ik oldugum adamsin! Karanliklarimin tek i$igi, yalnizliklarima son veren tek mutlulugum, sessizligin icindeki tek sesimsin, sen benim ölümüne sevdigimsin! Sen benim ilk a$kim, sonsuz mutlulugumsun.. icime sizan sevda ate$imsin.. Sen benimsin benim, sadece benim! Bu kalp yalniz seni sevdi ve hep seni sevecek.. Seninleyken bile seni özlerken sensiz nasil kalirim.. Sen benimsin, benim! Bu kalp seni unuturmu? Bu kalp sensiz carparmi? Sen benimsin, yalnizca benim!!! Ben seninim, yalnizca senin!!! alıntı.. |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| benim, benimsin, sadece, sen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |