|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk Doktoru Aşk Hakkında Bilmedikleriniz,Öğrenmek istedikleriniz Ahh Doktor Kalbim Diosanız bu bölüme :)) |
Neler gördüm .. | Neler gördüm em Aşk Doktoru, Aşk & Sevgi; Neler gördüm, neler gördüm, Şu koca ömürde, ben neler gördüm. El ayak çekilmiş, dost meclisinde, İhanet çemberinde, yarenler gördüm. Kuzuyu ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Neler gördüm, neler gördüm,
Şu koca ömürde, ben neler gördüm. El ayak çekilmiş, dost meclisinde, İhanet çemberinde, yarenler gördüm. Kuzuyu gördüm, kurdun ağzında, Haram lokmayı, kadının boğazında. Bir çakalın döşenmiş tuzağında, Kocamış aslanı, çırpınır gördüm. Neler gördüm, neler gördüm, İnsan bedeninde, insancık gördüm. Nice ilim irfan meclisinde, Ahkâm kesen,alçaklar gördüm. Yılanı gördüm, bir fidanın dalında, İki sevgiliyi, sarmaş dolaş altında. Menfaatin birleştiği noktada, Mert ile namerdi, kol kola gördüm. Neler gördüm, neler gördüm, Elinde kur’an, Hindular gördüm. Bir vaiz gördüm, kürsü başında. Cenneti elinde ipotek gördüm.. |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gordum, neler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |