Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Aşk Doktoru

Aşk Doktoru Aşk Hakkında Bilmedikleriniz,Öğrenmek istedikleriniz Ahh Doktor Kalbim Diosanız bu bölüme :))

Meğer ne çokmuşsun bende. | Meğer ne çokmuşsun bende.

Aşk & Sevgi Katagorisinde ve  Aşk Doktoru Forumunda Bulunan , Meğer ne çokmuşsun bende. | Meğer ne çokmuşsun bende. Konusunu Görüntülemektesiniz ; içimdeki onca kalabalığa rağmen yalnızım...Meğer ne çokmuşsun bende.Sen gittiğini sandın değil mi?Ben de öyle sanmıştım...Ama hayır...Her şeyinle kalmışsın, giden sadece bedenin olmuş.Ruhun bende kalmış, gözlerin bende...Hasretin bende kalmış, özlemin bende...Sen ..

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06-17-2009, 14:44   #1
Yeni Üye
mavimsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Kıdemi : mavimsi is on a distinguished road
Standart Meğer ne çokmuşsun bende.

içimdeki onca kalabalığa rağmen yalnızım...Meğer ne çokmuşsun bende.Sen gittiğini sandın değil mi?Ben de öyle sanmıştım...Ama hayır...Her şeyinle kalmışsın, giden sadece bedenin olmuş.Ruhun bende kalmış, gözlerin bende...Hasretin bende kalmış, özlemin bende...Sen bende kalmışsın, ben yalnızlığın içinde...

Gözlerinin karasında şimdi gecelerim...Susuşlarının sessizliğinde hayallerim...Sessiz çığlıklar biriktiriyor yüreğim...Yağmura inat akıyor gözyaşlarım...Engel olamıyorum, engel olmak istemiyorum.Yüreğimdeki bulutların resmidir onlar.Onlar katıksız bir sevdanın isimsiz şahitleridir.Dokunamam ki onlara...Onlar, bana senden tek hatıra.

Yağmur yağıyor bugün yine.Yüreğimin en kuytu köşelerine vuruyor damlaları...Sen de böyle bir günde gitmiştin...Yine yağmur yağıyordu, yağmura karışıyordu gözyaşlarım.Sen anlamıyordun sevgili...Yüreğimden akanları yağmur sanıyordun.Bir sevda daha yağmura karışıyordu ve damla damla eriyordu aşk...Gözlerimizin önünde bir bitiş sahneleniyordu ve son perdeyi oynuyorduk ikimiz.Peki ama neden bu kadar zordu "Hoşçakal" demek?Zordu ; çünkü senden sonra "Hoşça" kalmak mümkün müydü sevgili, mümkün müydü?..
Sen yüreğimde, yüreğim avuçlarımda şimdi.Yaşanmamış zamanlar, can çekişen umutlar kaldı bu sevdadan geriye...
Şimdi gitmelerin ve bitmelerin mevsimi...Yüreğimi alıp gidiyorum ben de.Yalnızlığımı da yoldaş yapıyorum kendime...Nereye mi?Yağmurların hiç durmadan yağdığı en uzak sahillere...Belki , belki oralarda, bu sevdanın şahitleri, yağmura anlatırlar sevdamı, benim sana anlatamadıklarımı...
< ------------------------ mavimsi 'in İmzası ------------------------ >
.....BEKLEYISLERE YUKLEDIYSENIZ SEVGINIZI SIZIN ICIN SOYLENECEK EN GUZEL SOZ YARINDIR........
mavimsi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Sponsor Reklamlar

Alt 09-24-2010, 22:23   #2
Özel üye
zeynepp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı : 10
Kıdemi : zeynepp is on a distinguished road
Standart Cevap: Meğer ne çokmuşsun bende.

Sen yüreğimde, yüreğim avuçlarımda şimdi.Yaşanmamış zamanlar, can çekişen umutlar kaldı bu sevdadan geriye...
Şimdi gitmelerin ve bitmelerin mevsimi...Yüreğimi alıp gidiyorum ben de.Yalnızlığımı da yoldaş yapıyorum kendime...Nereye mi?Yağmurların hiç durmadan yağdığı en uzak sahillere...Belki , belki oralarda, bu sevdanın şahitleri, yağmura anlatırlar sevdamı, benim sana anlatamadıklarımı
zeynepp isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bende, cokmussun, meger

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil