|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk Doktoru Aşk Hakkında Bilmedikleriniz,Öğrenmek istedikleriniz Ahh Doktor Kalbim Diosanız bu bölüme :)) |
Sen Yoksun Diye…. | Sen Yoksun Diye_8230;. em Aşk Doktoru, Aşk & Sevgi; Hani yıldızlar kayardı akşamları da sen tutmaya çalışırdın. fakat çok uzaklara düşerdide şaşırır kalırdın. aslında bilirdin yıldızlar düşmez yere . ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Hani yıldızlar kayardı akşamları da
sen tutmaya çalışırdın. fakat çok uzaklara düşerdide şaşırır kalırdın. aslında bilirdin yıldızlar düşmez yere . ısrar ederdin tutacağım diye... …….şimdi sen yoksun ..... yas tutmuş bütün sema, kapamış gözlerini görmüyor artık bulutar geçit vermiyor yıldızlarına ağlıyor için için , sen yoksun dıye…. hani, sabah olunca , kuşlar öterdi,kelebekler uçuşurdu penceremizde . çiçekler merhaba derlerdi adeta tebessümle güneşe. ve sen onları seyreder de, dalardın sonsuz hayale. .....şimdi sen yoksun…. artık sabah olmuyor bu diyarda . kuşlar ötmez ,kelebekler uçmaz oldu. çiçekler kesti selamı güneşle, ….sen yoksun diye…. bir de beni düşünürmüsün bahar gözlüm? halimi anlaya bilirmisin? yüreğimi yakan ateşini hissedebilirmisin? hayır ....uzaklarda çok uzaklardasın canım. anlayamazsın. ve ben de , herşey gibi , bittim . bittim canım. sen yoksun diye. |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| diye…, sen, yoksun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |