Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Aşk Doktoru

Aşk Doktoru Aşk Hakkında Bilmedikleriniz,Öğrenmek istedikleriniz Ahh Doktor Kalbim Diosanız bu bölüme :))

TüRkÜ GöZLüM... | TüRkÜ GöZLüM.

TüRkÜ GöZLüM... | TüRkÜ GöZLüM. em Aşk Doktoru, Aşk & Sevgi; Sustum, suskunlugum(n)un acisini gördüm yüzünde... sen ey sevdigim bilirmisin ki, suskunlugumda ne cok sevdim seni, ne cok seni sevdigimi senden ...

Yeni Konu aç Cevapla
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 05-03-2007, 00:50   #1
"MaSuM BiR TeBeSSüM"
SAHRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 56
Rep Puanı : 4989
Kıdemi : SAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond repute
Standart TüRkÜ GöZLüM...

Sustum,
suskunlugum(n)un acisini gördüm yüzünde...
sen ey sevdigim bilirmisin ki, suskunlugumda ne cok sevdim seni, ne cok seni sevdigimi senden habersiz kac gece fisildadim gökyüzune...susan yüregimin sesini duy istedim, suskunlugumda sev istedim..cünki suskunlugumu bozmam, suskunluga kaybolus oldu hep...istedim ki suskunlugumda söyledigim "Seni Seviyorum" cümlelerim aksin yüregine...yüregini acitmak icin salinip girmedim yüreginin kapilarindan ....yüregindeki karanliklari aydinlatmakti bütün cabam, ben sana kahir dolu karanliklar biraktim..
gidiyorum diyerek cekip gitmek vardir bazen, kahredip tüm yasanmamis sevdalara...ben sana gidiyorum diyip gidecek kadarda sende olmadim ki sevdigim...hangi kapidirki actigimda seni karsimda buldugum ve bitmis bir sevdanin ardindan carpip cikayim..benim bu sevdada carpacak bi kapim bile yokki türkü gözlüm.. carpacagim tek kapi yüreginin kapilaridir ki, insan nasil carpar mutluluk kapilarini..söyle türkü gözlüm nasil...
nasil veda edilir bi sevdaya...?,
gidiyorum derken ne kadar uzaga gider insan...?,
yüreginde sevdasinin odu varken...?
ben hic veda etmedim ki, yüregimde sevdamin atesi yanarken cekip gitmelere yoldas olmadim ki....öyleyse simdi nasil "gidiyorum" derim ki...gitmek fiilini yanlizca varligima ulasamaman icin kullanabilirim ama ayni gökyüzünün altinda ayni yildizlara bakip hayaller kurarken bunun adina nasil gitmek denilir ki...
söylesene sevdigim
bunun adi nasil gitmek ...?
suskunlugumda degistimi ask kurallarida ben hatalar yapiyorum, suskunlugum mu sevdami yasatmaya yetmiyor... yagmur gibi, sevdigim yagmurlar gibi yagiyor cevaplanmamis sorularim....ya sen sevdigim, sen bulurmusun sorularin cevaplarini....

her gidisinde figanlar düstü yüregime, her dönüsünde o simarik kiz oldum...suclumu aramak gerek bi sevda biterken, oyleyse suclu benim türkü gözlüm...
suclu benim asik oldugum suskunlugum...
senli günlerle vedalasma vaktim gelmis.. gecenin ayazindan karlarla belenen yüregime, kavusmaya kapanan kapilarima, o sinsi yanlizlik tamtamlari caliyor..kulaklari tirmalayan bi ciglik gibi bu sesler..
duyuyorsun degil mi,
gözlerinin icinde hic durmadigim gözlerinin rengine hasret kaldigim TüRKü GöZLüM..
SAHRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Okunmamış 12-24-2007, 14:53   #2
Özel üye
Kral23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 26
Rep Puanı : 1872
Kıdemi : Kral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant future

Güzel bir yazı gerçektenTşk.ler
Kral23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 12-24-2007, 15:13   #3
Administratör

Lider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 4645
Kıdemi : Lider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond repute

tÜRKÜ gözlüm sen aşik olmuşsun
< ------------------------ Lider 'in İmzası ------------------------ >
Bütün Gitmeler Sana Dönmek İçindir...
Lider isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 12-24-2007, 15:23   #4
Özel üye
Kral23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 26
Rep Puanı : 1872
Kıdemi : Kral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant future

Alıntı:
Beckham Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
orasına karışmamalıydın!
Kral23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 12-24-2007, 15:39   #5
Administratör

Konular:
Kıdemi : Lider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond repute

nie yanliş bişeymi s&#246;yledim

Okunmamış 12-24-2007, 19:54   #6
"MaSuM BiR TeBeSSüM"
Konular:
Kıdemi : SAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond repute

Alıntı:
Gûndî ben aşık diilim...aşka aşığım...

Okunmamış 12-24-2007, 20:13   #7
Özel üye
fsrvg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 3176
Kıdemi : fsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond reputefsrvg has a reputation beyond repute

tşkler...g&#252;zel yazı olmuş...
fsrvg isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 12-24-2007, 22:06   #8
''always free life''
kankican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 27
Rep Puanı : 2210
Kıdemi : kankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond reputekankican has a reputation beyond repute

ger&#231;ekten g&#252;zel yazı...
yreğine sağlık .......
umarım bir g&#252;n aşka aşık olmayı bırakı ger&#231;ekten aşık olursun.. =)
kankican isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 12-25-2007, 06:58   #9
Administratör

Konular:

O nasi oluo ya aşka insan nasil aşik olur ya aşiklari g&#246;r&#252;nce hoşuna gidip oh ne g&#252;zelmi diorusun.

Okunmamış 12-25-2007, 07:19   #10
"MaSuM BiR TeBeSSüM"
Konular:

Alıntı:
O nasi oluo ya aşka insan nasil aşik olur ya aşiklari görünce hoşuna gidip oh ne güzelmi diorusun.

Hayır öyle olmuyor...

Aşkın yaşattığı duyguyu sen içinde hissediyorsun...Aşkın gerektirdiklerinin hepsini sen o hissettiklerinde yaşayıp görüyorsun...

Şiir yazıyorsun misal...

Müzik dinliyorsun...

Aşk illa sevgiliyle yaşanacak bir duygu değildir...

Sen aşkı bir kitapta, bir şiirde yada bir çiçekte bile yaşayabilirsin...

Yeni Konu aç Cevapla
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2

Bookmarks

Etiketler
gozlum, turku

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil