Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Aşk Mesajları Sevgi Mesajları Sevgi Sözleri

Aşk Mesajları Sevgi Mesajları Sevgi Sözleri Aşk mesajlari, Sevgi mesajlari, Dostluk mesajlari, Kadil Mesajları bu bölümededir..

a$q MeSaJLaRii | a$q MeSaJLaRii

a$q MeSaJLaRii | a$q MeSaJLaRii em Aşk Mesajları Sevgi Mesajları Sevgi Sözleri, Aşk & Sevgi; C animi kapina, yüregimi ellerine, ruhumu bedenine, uykumu yatagina, öpücüklerimi dudagina gönderecegim!. Ve yemin ederim seni ölünceye kadar SeVecegiM!.. Seni ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 09-05-2008, 12:19   #1
Özel üye
CaTLaQ_PReNSeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 1678
Kıdemi : CaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant future
66 a$q MeSaJLaRii

Canimi kapina, yüregimi ellerine, ruhumu bedenine, uykumu yatagina, öpücüklerimi dudagina gönderecegim!. Ve yemin ederim seni ölünceye kadar SeVecegiM!..

Seni asil insanlarin basit sevgileriyle degil, basit insanlarin asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel askimiza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?

Yanagina düsen kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde ve o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yüzünü rüzgara dön, ordayim!

Insanlar tanidim yildizlar gibiydi, hepsi parliyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, günesi seçtim, bir günes için bin yildizdan vazgeçtim?

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yillari bir mevsimde yasamaya raziyim seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparip kokladiginda vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çikmamak için?

Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek degil de sana hep yeniden baslamak isterim..

Hani gözler vardir sözleri anlatir, hani sözler vardir gözleri anlatir, bir de ask vardir seni anlatir...

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat.

Bazi rüyalar digerlerinden çok uzun sürer. Bazilari da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam su an bu mesaji okuyor.

Hasret kapimda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir sehirde gözlerim onu ariyor...

Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanina. Öpsem doyasiya, koklasam seni...
CaTLaQ_PReNSeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Okunmamış 09-05-2008, 13:13   #2
Özel üye
serifcan2007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 15
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : serifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud of
Standart Cevap: a$q MeSaJLaRii

kis emegine saglik kuzel olmus hehe
< ------------------------ serifcan2007 'in İmzası ------------------------ >

serifcan2007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 09-19-2008, 18:08   #3
Özel üye
serifcan2007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 15
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : serifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud ofserifcan2007 has much to be proud of
Standart Cevap: a$q MeSaJLaRii

kis sen arcordan mi takiliyorsun hehehehe
< ------------------------ serifcan2007 'in İmzası ------------------------ >

serifcan2007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
a$q, mesajlarii

« - | - »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil