|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Birtanem'e Mektuplar Aşk mektupların'ı bu bölümde Paylasabilir,Ve bulabilirsiniz... |
Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin..... | Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin. em Birtanem'e Mektuplar, Birtanem; Hayatımdan gittiğin günden beri Sana dair yazılmış cümlelerle dolu yüreğim Sensiz geçen her an her saniye ihanetini ilmek ilmek işliyorum ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
Hayatımdan gittiğin günden beri
![]() Sana dair yazılmış cümlelerle dolu yüreğim![]() ![]() Sensiz geçen her an her saniye ihanetini ilmek ilmek işliyorum kalbime ![]() Adım adım yürüyorum beni bu şehrin tek başıma bıraktığın sokaklarında ![]() ![]() Paket paket siğara bile dindirmiyor acımı artık ![]() ![]() Yudum yudum içilen içkilerde artık nafile bu iflah olmaz kalbime![]() Sensizliğe küfürler yağdıramayacak kadarda yorgunum artık ![]() ![]() ßelkide kabullenemiyorum hala benim kalbimden,bedenimden,gözlerimden başka yerleri kendine mesken tutuşunu ![]() Kabullenemiyorum adına ayrılık dediğin bu yenilgiyi bu bitiş sahnesini kaldıramıyor kuş misali ellerinde çırpınan kalbim ![]() Sen umursamıyorsun aldırmıyorsun haykırışlarıma kalbime basa basa gidiyorsun avutmuyorsun hiç beni dönerim demiyorsun bekle demiyorsun ![]() ![]() Kandırmıyorsun bile beni![]() ![]() İhanetin kadar ağar olamaz hiçbir yalanın madem gidiyorsun hadi yalanlar söyle bana yine kandır beni dönücem de seviyorum de ne bileyim birşey de avut beni ![]() Teselli ol nice ayrılıklarla yıpranmış gözlerime ![]() ![]() ßilirim duymuyorsun beni duysanda umursamıyorsun ![]() ![]() Kimbilir kimlerin koynunda sabahlıyorsun![]() ![]() Kimbilir daha kaç yalanın var sana bakan gözlere söylenmeyi bekleyen ![]() ![]() Ve ben ![]() ![]() Başkasının koynunda ısındığını bilirken sensizlikten içi titreyen ben![]() ![]() Geçicek biliyorum![]() biticek![]() dinicek bu kimsesizlik Bu şehrin her kaldırımından silicem izlerini ![]() Sanki hiç uğramamışsın gibi bu kente yok sayacağım seni![]() Sebebim olamıcaksın ![]() ![]() Yakanım olamayacaksın![]() ![]() Ölümüm olamayacaksın![]() Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| benimdi, hep, misafirdin, sehir, sen, zaten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |