Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Birtanem » Birtanem'e Mektuplar

Birtanem'e Mektuplar Aşk mektupların'ı bu bölümde Paylasabilir,Ve bulabilirsiniz...

Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin..... | Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin.

Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin..... | Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin. em Birtanem'e Mektuplar, Birtanem; Hayatımdan gittiğin günden beri Sana dair yazılmış cümlelerle dolu yüreğim Sensiz geçen her an her saniye ihanetini ilmek ilmek işliyorum ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 07-01-2009, 21:57   #1
Prenses

Birtanem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 16281
Kıdemi : Birtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond repute
Standart Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin.....

Hayatımdan gittiğin günden beriSana dair yazılmış cümlelerle dolu yüreğim
Sensiz geçen her an her saniye ihanetini ilmek ilmek işliyorum kalbime
Adım adım yürüyorum beni bu şehrin tek başıma bıraktığın sokaklarındaPaket paket siğara bile
dindirmiyor acımı artıkYudum yudum içilen içkilerde artık nafile bu iflah olmaz kalbime
Sensizliğe küfürler yağdıramayacak kadarda yorgunum artık
ßelkide kabullenemiyorum hala benim kalbimden,bedenimden,gözlerimden başka yerleri kendine mesken tutuşunuKabullenemiyorum adına ayrılık dediğin bu yenilgiyi bu bitiş sahnesini kaldıramıyor kuş misali
ellerinde çırpınan kalbim
Sen umursamıyorsun aldırmıyorsun haykırışlarıma kalbime basa basa gidiyorsun avutmuyorsun hiç beni
dönerim demiyorsun bekle demiyorsunKandırmıyorsun bile beni
İhanetin kadar ağar olamaz hiçbir yalanın madem gidiyorsun hadi yalanlar söyle bana yine kandır beni dönücem de
seviyorum de ne bileyim birşey de avut beni
Teselli ol nice ayrılıklarla yıpranmış gözlerime
ßilirim duymuyorsun beni duysanda umursamıyorsunKimbilir kimlerin koynunda sabahlıyorsun
Kimbilir daha kaç yalanın var sana bakan gözlere söylenmeyi bekleyen
Ve benBaşkasının koynunda ısındığını bilirken sensizlikten içi titreyen benGeçicek biliyorumbiticekdinicek bu kimsesizlik
Bu şehrin her kaldırımından silicem izleriniSanki hiç uğramamışsın gibi bu kente yok sayacağım seni
Sebebim olamıcaksınYakanım olamayacaksınÖlümüm olamayacaksın
Ve bu şehir benimdi zaten sen hep misafirdin
Birtanem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
benimdi, hep, misafirdin, sehir, sen, zaten

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil