Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Birtanem » Birtanem'e Mektuplar

Birtanem'e Mektuplar Aşk mektupların'ı bu bölümde Paylasabilir,Ve bulabilirsiniz...

Hani ayrilmayacaktik hic | Hani ayrilmayacaktik hic

Hani ayrilmayacaktik hic | Hani ayrilmayacaktik hic em Birtanem'e Mektuplar, Birtanem; Sensizligi yasamak nedir, bilir misin sen? Artik olmadigini ve hic olmayacagini bilmek nedir, bilir misin sen? Zamana meydan okurcasina seni ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 07-01-2009, 22:02   #1
Prenses

Birtanem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 16281
Kıdemi : Birtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond repute
Standart Hani ayrilmayacaktik hic

Sensizligi yasamak nedir, bilir misin sen? Artik olmadigini ve hic olmayacagini bilmek nedir, bilir misin sen? Zamana meydan okurcasina seni düsünmek ama gözü yasli ama yüregi yaraliNeden yoksun? Neden birakip ta gittin beni? Neden bizim ayrilmamizi istedi ki bu zalim kader? Ve neden sevdigim neden bu ani terkedis?

Hani hep derdin ya ''seni sevdigimi söylemeye kelimeler yetmez'' diye, hakliydin sen hep hakliydin bir tanem Seni ne kadar cok sevdigimi her firsatta söylerdim sana iste yine söylüyorum SENI SEVIYORUM

Ben sana mecburdum bir tanem seninle olmaya gözlerine bakmaya sevgine sahip cikmaya mecburdumBen sana asiktim delicesine hala daha asigim ama simdi kimsesiz cocuklar gibiyim, seni seviyorum dedigimde karsiligini almak istiyorum sendenNeden sevdigim neden cevap vermiyorsun artik bana? Neden sende söylemiyorsun beni sevdiginiGözlerine her batigimda kendimi görürdüm onlardaSöylesene sevdigim ben kendimi nasil görecegim simdi, kimin gözlerinde arayacagim kendimi, sevgiyi? Kim isitacak benim kalbimi, kim sahip cikacak essiz sevgime? Kim tutacak yerini? Buna ben cevap vereyim bir tanem: Kimse, kimse tutamayacak yerini , dolduramayacak hic bir gönül senin yerini

Hani ayrilmayacaktik hic, söz vermistik birbirimize Hani terketmeyecektin beni hic ve aglamayacaktik yalniz gecelerimizdeNe oldu bir tanem , neden tutamadik sözümüzü? Sen beni terkederek sözünü tutmadin bense beni terkedisinden bu yana gecen her gecede agladimAgladim ama bi sor neden agladin diye? Bize agladim askimiza agladim
Sana agladim
Birtanem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ayrilmayacaktik, hani, hic

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil