Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Birtanem » Birtanem'e Mektuplar

Birtanem'e Mektuplar Aşk mektupların'ı bu bölümde Paylasabilir,Ve bulabilirsiniz...

Dönmeni beklemiyorum artık beni benle , beni içimdeki senle bırak git | Dönmeni beklemiyorum artık beni benle , beni içimdeki senle bırak git

Dönmeni beklemiyorum artık beni benle , beni içimdeki senle bırak git | Dönmeni beklemiyorum artık beni benle , beni içimdeki senle bırak git em Birtanem'e Mektuplar, Birtanem; Belki bir gün beni dinlersin diyeydi tüm susuşlarım, belki bir gün olur da şu ana kadar içimde patlayan herşeyi gelirde ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 07-01-2009, 22:08   #1
Prenses

Birtanem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 16281
Kıdemi : Birtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond repute
Standart Dönmeni beklemiyorum artık beni benle , beni içimdeki senle bırak git

Belki bir gün beni dinlersin diyeydi tüm susuşlarım, belki bir gün olur da şu ana kadar içimde patlayan herşeyi gelirde dinlersin diye bekleyişlerim vardıGün geçtikçe sana ve kendime dair umutlarımı kaybettim(Gel)ecek (Gel)ecek diye beynimde kalıplarım varken artık yavaş yavaş bunlar siliniyor ve değişiyor
(Gel)ecek-(Gel)ebilir-(Gel)micek!!!

Biliyormusun hayatta insanlar hep nefes almaya çalışırken ben nefes almaktan korkuyorumHer nefesimde kalbimde patlama etkisi yapan düşüncelerle bir kez daha ölüyorumNefes almaktan korkuyorum artıkAdını duydukça bir köşedesaklanmaktan seni silmeyi düşünmekten yoruldumÇok bekledim seniKimseye söylemeden gecelerce seni düşünsemde , bende kalan resimlerine bakıp keşkeler yakıp yollara düşsemde bu beden artık bu yükü kaldıramıyorHasta adamı yatağına yatırın artık , orada öylece kalsın diyorumBir daha kalkmak istemiyorumEtrafta senden kalan kırık dökük hayat parçaları artık her yerimi kestiKanayan yaralarımı saracak bir sen yoksunBilmiyorum artık bu hayata ne kadar dayanırım

Hayatta yaralarım var evetÇoğu senden yana belki bunlarınHep tutunacak başka dallar ararken gittiğim kapılarda çalacak zil bulamadımHep o kapıların altında ki deliklerden sızan sevgilerle yetindimSana karşı özlemim var belki kırgınım ama seninle geçirdiğim anlara düşmanlığım yokO anıları her hatırlamam da sırtıma bir yük daha binse de; keşke yaşamasaydım demedim

Bu dünyada ki yaşanmışlıklara elveda diyip gitmek istedim hepKendim içim birşeyler yapmayı bırakalı çok oldu biliyormusun Sen gittikten sonra çok şey değiştiArtık hayatta yapacaklarım değil, yapmam gerekenler kaldıBu hayatın herkese vuracak kadar kolu varmış meğerDünya kerhanesinde bakire kalan bir tek hayat göremiyorumNe yapsanda hayat sana da bir yerden vuruyorŞimdi sana dön demek isterdim ama biliyorum ki dönmüyeceksinBu beden bu kadar yorgun düşmüşken hala deli çırpınışlarla sonuma koşuyorumKendimi ayakta tutmak için kendime baston ettiğim kadınlarda benim yükümü kaldıramadı ve kırıldıİstediğim tek şey senkenArtık bunuda istemiyorumGidişin bitişim olduSana son kez elveda diyorumBir daha anmamak üzereSenden kalan anılarımı yakıyorumArtık git bu adam yatağa düştü , eskiden sevginle dolaşan bu yürek şimdi özleminle ölecek

Sana söylecek o kadar çok şey biriktirmişken şimdi hepsi aldığım nefesle içimde patlıyorBu kalp bir gün dayanmıyacak ve yine ben belki bir seni sevdiğimi anlarsın diyerek umutlara sarılacağımİşte sana bu son vedam
Dönmeni beklemiyorum artık beni benle , beni içimdeki senle bırak git
Birtanem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
artik, beklemiyorum, beni, benle, birak, donmeni, git, icimdeki, senle

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil