|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Birtanem'e Şiirler BirtanemBenim.net e Sevgilinize ÖZel Şiirleri Bu Bölümde Paylasalim |
Bir Cinayet Gibi Sevdim.. | Bir Cinayet Gibi Sevdim em Birtanem'e Şiirler, Birtanem; Bir cinayet gibi sevdim.. Çektirmediğin kalmamıştı bana, Hoş, ben müsade ettim bunların hepsine, Hep katlandım sana.. Hayır, böyle bir insan ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Bir cinayet gibi sevdim..
Çektirmediğin kalmamıştı bana, Hoş, ben müsade ettim bunların hepsine, Hep katlandım sana.. Hayır, böyle bir insan değilim aslında, Ama sen farklıydın, sana 'Aşıktım'.. Ya da ben farklı olduğunu sanıyordum, Hiç bir zaman benimle değildin zaten, Hep, ya kalbin, ya da düşüncelerin başkasıyla dans ediyordu.. Oysa ben bunları bilmeme rağmen seninleydim, Oysa ben senin bana yaptıklarına rağmen seninleydim.. Eğer birgün gidecek olursam, normal bir ayrılık olmayacak bizimkisi, Kan kokacak, Ya da bu şehirden gidecek biri; Çünkü, Bir Cinayet Gibi Sevdim SENİ..!! | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, cinayet, gibi, sevdim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|