|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Birtanem'e Şiirler BirtanemBenim.net e Sevgilinize ÖZel Şiirleri Bu Bölümde Paylasalim |
En Çok Seni Sevdim İki Gözüm.. | En Çok Seni Sevdim İki Gözüm em Birtanem'e Şiirler, Birtanem; ' En Çok Seni Sevdim İki Gözüm.. Şubat Akşamları Gelip Geçerken.. Kurşuniye Çalarken Kız Kulesi.. Sahte Şairler Kol Gezerken Kalabalıklarda.. ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
'
En Çok Seni Sevdim İki Gözüm.. Şubat Akşamları Gelip Geçerken.. Kurşuniye Çalarken Kız Kulesi.. Sahte Şairler Kol Gezerken Kalabalıklarda.. Tenhalarda Tebessümü Aç Kalmış Çocuğun.. En Çok Seni Sevdim Yeşilinde Mavinin.. En Çok Seni Sevdim İki Gözüm.. İkindisinde Gecenin, Şubat Geçerken.. 28' inde Delikanlı, 33' te İhtiyar.. Sol Ciğerimde Bir Yer Kanar Ciğer Kan.. Puştlar Fail, Güzel meçhul.. En Çok Seni Sevdim Kırmızısında Turuncunun.. En Çok Seni Sevdim İki Gözüm.. Boğazdan Gemiler Gelip Geçerken.. Sekize Döner Şubat, Yürek Müebbete Vurgun.. Cehenneme Yol Çizer, Çöl Fırtınası.. Sehpasında İdamın Elleri Titrerken Son Celladın.. En Çok Seni Sevdim Grisinde Siyahın..!! | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cok, gozum, iki, seni, sevdim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|