|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Birtanem'e Şiirler BirtanemBenim.net e Sevgilinize ÖZel Şiirleri Bu Bölümde Paylasalim |
~ Ve Sen GeLirsin Aklıma ~ | ~ Ve Sen GeLirsin Aklıma ~ em Birtanem'e Şiirler, Birtanem; ' Ve Sen Gelirsin Aklıma, Bu seni getiren gecelerde, Düşüncelerim karışık, Gözlerim kızarıktır, Seni isteyen yalvarışlar, Yankılanır bütün gece.. Duymak ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
'
Ve Sen Gelirsin Aklıma, Bu seni getiren gecelerde, Düşüncelerim karışık, Gözlerim kızarıktır, Seni isteyen yalvarışlar, Yankılanır bütün gece.. Duymak sevgi ister, Dayanmak yürek ister bebeğim, Göz yaşlarıma sel dediler, Ama bilmezler, Onlar kalbime akan, Aşkımın saf damlaları, Ya Sen.?? Düşünür müsün beni? Benim seni, Aklımı bitiresiye, Düşündüğüm gibi.. Ya Sen.?? Bekler misin sabahı? Benim kıyameti beklediğim gibi.. Ya Gözlerin.?? Ağlar mı? Okyanuslara inat gibi..!! | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aklima, gelirsin, sen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|