|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Birtanem'e Şiirler BirtanemBenim.net e Sevgilinize ÖZel Şiirleri Bu Bölümde Paylasalim |
' Seni Sana Nasıl Anlatsam ' | Seni Sana Nasıl Anlatsam em Birtanem'e Şiirler, Birtanem; ' Seni, Sana nasıl anlatsam.. Seni, nasıl sevdiğimi? Bilemem.. Hayatımda bazı şeyler bitti dediğimde, Karşıma çıkan seni; Sana değil, Kendime ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
'
Seni, Sana nasıl anlatsam.. Seni, nasıl sevdiğimi? Bilemem.. Hayatımda bazı şeyler bitti dediğimde, Karşıma çıkan seni; Sana değil, Kendime bile anlatamıyorum ki.. Sen, Beni aydınlatan ışık, Sen, Benim Can damarım, Sen, Benim parçamsın.. Biri dokunmaya çalışsa ya da kaybolsan bir gece habersiz, Dayanamam..!! Kırılır ruhum, beynim, uzaklığını kaydıramam.. Seni o kadar çok Seviyorum ki; Bir an bile ayrı, Bir an bile yoksun kalamam senden, Kaybolurum..!! ' Seni Sana Nasıl Anlatsam ' | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatsam, nasil, sana, seni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|