|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Birtanem'e Şiirler BirtanemBenim.net e Sevgilinize ÖZel Şiirleri Bu Bölümde Paylasalim |
Unutmak O Kadar Kolay Olmuyor ? | Unutmak O Kadar Kolay Olmuyor em Birtanem'e Şiirler, Birtanem; Selam Sevgili.. Nasılsın Bugün.. Bak Yine Sensiz Birgün Daha Geçti.. Seni Unutmaya Başlıyorum Zor Olsada.! Sağolsun Kardeşlerim Seni Unutmam İçin ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Selam Sevgili..
Nasılsın Bugün.. Bak Yine Sensiz Birgün Daha Geçti.. Seni Unutmaya Başlıyorum Zor Olsada.! Sağolsun Kardeşlerim Seni Unutmam İçin Beni Hep Güldürmeye Çalışıyorlar.. Ama Dıştan Gülsem Ne Yazar! İçimde Hep Kopan Birşeyler Var Sevgili.. Ve Asıl Macera Gece Başlıyor.! Kim Yanımda Olacak Seni Unutmam İçin, Kim Güldürecek Beni! Kiminle Derdimi Paylaşacağım.. İster İstemez Aklıma Geliyorsun.. Uykum Gelmiyor Ama Sırf Seni Görmek İçin Uyuma Taklidi Yapıyorum.! İçimde Birşey Acıyor Sen Gelince Aklıma.. Herşey Bitti Ya Şimdi.! Bir Daha Görüşmemek Üzere Edildi ya Vedalar..! Dünya Küçük.. Hayat Tesadüflerle Dolu.. Eğer Birgün Karşılaşırsak Tekrar Sevgili.! İlk Görüştüğümüz Heyecanla Bak! Gözlerime.. Bak ki Özlemimi Gidereyim.. Gülümse Bütün Sevginle Sevgili..! ![]() | ||
|
|
|
| PanDoRa Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | (08-14-2011), zeynepp (09-20-2011) |
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kadar, kolay, olmuyor, unutmak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|