|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Birtanem'e Şiirler BirtanemBenim.net e Sevgilinize ÖZel Şiirleri Bu Bölümde Paylasalim |
Gittiğin Gün | Gittiğin Gün em Birtanem'e Şiirler, Birtanem; Yosun yeşili değildi gözlerin Deniz mavisi de değil Çıplak bozkırlara benzerdi Güldüğünde çiçeklerle bezenirdi. Ve ben... Hayatı gözlerinde bilirdim Yaşama ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
Yosun yeşili değildi gözlerin Deniz mavisi de değil Çıplak bozkırlara benzerdi Güldüğünde çiçeklerle bezenirdi. Ve ben... Hayatı gözlerinde bilirdim Yaşama tutunmayı ellerinde İşte bu yüzden ![]() Denizleri gökyüzünü hattaPapatyaları bile karaya boyadım Gittiğin gün. Gülüşünle yeşerirdi umutlarım Çiçekler saçının tellerinde açardı Teninde kokardı bahar çiçekleri İşte bu yüzden ![]() Çöle döndü hayatım Gittiğin gün. Yeniden sevmek hayallerde kaldı Seni sevmekse geçmişe armağan... Geri dön dönebilirsen şimdiPişmanlığını atıp kör kuyulara Ya da bir kurşun sıkıp yalnız yüreğine Aç kanatlarını sonsuzluğa Ve ![]() Al ...ür bende kalanları da Çünkü ![]() Sevilmeyi yalnız sana yakıştırdım İşte bu yüzden ![]() Ruhumu sana bırakmıştım Gittiğin gün. | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gittigin, gun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|