|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Birtanem'e Videolar Yapmiş Olduğunuz Videolari Bu Bölümde Bizimle Paylasiniz... |
Unutamadim Bariş ManÇo | Unutamadim Bariş ManÇo em Birtanem'e Videolar, Birtanem; http://www.youtube.com/watch?v=1zlZfkiCwHk Gözlerinde Yas Kalbimde sızı Unutmadim Seni unutamadim Unutamadim NE olur Anla Beni Yıllar ikimizdende Cok seyler ...ürmüş Sen Yeni ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
Gözlerinde Yas Kalbimde sızı Unutmadim Seni unutamadim Unutamadim NE olur Anla Beni Yıllar ikimizdende Cok seyler ...ürmüş Sen Yeni yuva kurarken beni Param parca Bölmüş Gözlerimde yas Kalbimde Sızı Unutmadim Seni Unutamadim Unutamadim NE olur Anla Beni.! Unutmak Kolay demiştin Alişirsin Demiştin Öyleyse sen Unut beni Yeterki benden isteme Gözlerimde yas Kalbimde Sızı Unutmadim Seni unutamadim Unnutamadim Unutamadim Unutamadim Ne Olur Anla Beni. . . | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| baris, manco, unutamadim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|