|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Mustafa Özcan Güneşdoğdu - Annem | Mustafa Özcan Güneşdoğdu - Annem em DiNi KLİPLeR, Film - Video - Klip; http://www.youtube.com/watch?v=Ez9QXYxrmr8 Annemin hayali geldi karşıma Söylediği sözler geldi aklıma Giydiği gömleği aldım koynuma Özledim anne doymadım sana Yavrum,canım diyerek büyüttün ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Annemin hayali geldi karşıma Söylediği sözler geldi aklıma Giydiği gömleği aldım koynuma Özledim anne doymadım sana Yavrum,canım diyerek büyüttün beni Ninniler söyleyip uyuttun beni Geceleri kalkıp doyurdun beni Özledim anne can feda sana Senden yakın olan kim vardır bana Şu kalbim daima bağlıdır sana Dünya bir yana anam bir yana Herzaman annem muhtacım sana Annelerin emeği çoktur ödenmez Sayfalarca yazsam yine tükenmez Annem ölse bile ismi silinmez Herzaman annem ararım seni ANNELERİN KIYMETİNİ BİLELİM ONLARI ASLA ÜZMEYELİM.. CANIM ANNECİM SENİ ÇOK SEVİYORUM.. İYİKİ VARSIN.. | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#2 | ||
![]() |
Allah (cc) Razı olsun çok çok güzel ve herzamanda beğenerek dinlerim hiç bıkmadan emeğine yüreğine sağlık
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| annem, gunesdogdu, mustafa, ozcan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |