|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım her türlü sorununuza beraber cözüm bulalim |
Resim Upload Edicek Olanlar Baksin | Resim Upload Edicek Olanlar Baksin em Forum Yardım, Forum Hakkında; Arkadaslar forumda paylaşmak istediğiniz resimleri upload ederken www.imageshack.us isimli siteyi KULLANMAYIN O siteden upload ettiğniz resimler forumda gözükmeyecek onun yerine ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Arkadaslar forumda paylaşmak istediğiniz resimleri upload ederken www.imageshack.us isimli siteyi KULLANMAYIN
O siteden upload ettiğniz resimler forumda gözükmeyecek onun yerine meşhur kurbağa çıkacaktır... Upload İçin: www.resimupload.com Veya http://pix.nofrag.com/ adresini kullanabilirsiniz | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| baksin, edicek, olanlar, resim, upload |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|