|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım her türlü sorununuza beraber cözüm bulalim |
XP ye format nasıl atılır? | XP ye format nasıl atılır em Forum Yardım, Forum Hakkında; arkadaşlar biliyorum şimdi başlığı görünce bazı arkadaşlarımz forumda yazıyoruz biraz incelersen ulaşabilirsin diye bana kızacaklar ama ben dünden beri inceleme ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
arkadaşlar biliyorum şimdi başlığı görünce bazı arkadaşlarımz forumda yazıyoruz biraz incelersen ulaşabilirsin diye bana kızacaklar
ama ben dünden beri inceleme yapıyorum tam olarak ve aşamalı bir bilgi göremedim. şöyle birşeyde söylemek istiyorum bu siteye baya uzun zamandır üyeyim fakat daha yeni aktif oldum diebiliriz. Şimdi benim öğrenmek istediğim Xp ye nasıl format atılır. bende laptop var buaradaki işlemler normal bir masaüstü bilgisayara göre farklılıklar gösterirmi? birde bu recovery dediğimiz cd de bütün driver mevcutmudur. yani biz formatı attıktan sonra yükleme yaparken bu cd den bütün programlar yüklenişm olurmu?( driverları kastediyorum) arkadaşlar bu format işlemini bi print screen yaparak açıklayacak olan arkadaşımız varsa çok sevinirim, belkide benim gibi daha bilmeyen birçok arkadaşa yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.... |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| atilir, format, nasil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |