|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım her türlü sorununuza beraber cözüm bulalim |
YouTuBe Den Video UpLoad Etme (Resimli Anlatım) | YouTuBe Den Video UpLoad Etme (Resimli Anlatım) em Forum Yardım, Forum Hakkında; Öncelikle "www.youtube.com" sitesine giriyoruz... Daha sonra boşlukları doldurup üye oluyoruz... "Send e-mial"e tıklıyoruz ordaki e-mail adresimizde formu doldurmuzsanız orda kendi ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Öncelikle "www.youtube.com" sitesine giriyoruz...
![]() Daha sonra boşlukları doldurup üye oluyoruz... ![]() "Send e-mial"e tıklıyoruz ordaki e-mail adresimizde formu doldurmuzsanız orda kendi mailiniz çıkar... ![]() e-mailimize gelen e-postadaki bu linke tıklıyoruz.. ![]() Boşlukları doldurun (indireceğiniz video hakkındaki bilgileri yazıyorsunuz) ![]() Videomuzu seçip yüklemesini bekliyoruz.. ![]() Çıkan sayfadaki Link eklediğimiz videonun Linkidir.. İşlem tamam... | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatim, den, etme, resimli, upload, video, youtube |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|