|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım her türlü sorununuza beraber cözüm bulalim |
Müziklerin Emped Kodu | Müziklerin Emped Kodu em Forum Yardım, Forum Hakkında; Pc mizden Upload ettiğimiz müziklerin emped kodunu veren ve istenildiğinde otomatik çalmasını sağlayan iyi bir site arıyorum. Şu ana kadar ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Pc mizden Upload ettiğimiz müziklerin emped kodunu veren ve istenildiğinde otomatik çalmasını sağlayan iyi bir site arıyorum.
Şu ana kadar kullanmış olduğum www.imeem.com sitesi mevcut idi; maalesef ulaşım engeli konmuş.Ancak tesbit ettiğim www.esnips.com sitesi var fakat otomatik çalma ayarı yok.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla... | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#2 | ||
![]() ![]() |
http://www.mp3-upload.net 'i Denedin mi ?
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]() |
Kendi müziklerimize embed kodu verme !.. <CENTER><embed src="http://www.esnips.com/nsdoc/a3bffb56-400c-49e9-a889-dcec5f5f2e86/ts_id/1224557457484/ns_flash/file88.mp3" width="300" height="20"></embed></CENTER> Sadece kırmızı olan yere müziklerinizin link adresini yazmak...Player in -gömme-gizleme-gözükmesini istemiyorsanız "width" ve "height" olan yerlerdeki "300" ve "10 " rakamlarını siliniz.Playerin daha büyük olmasını istiyorsanız ebad ölçülerinini arzunuza göre rakamlarını yazabilirsiniz...Sitenize bu embed kodunu yapıştırdığınızda ise müziğiniz direkt-otomatik olarak kendiliğinden çalmaya başlayacaktır. | ||
|
|
|
|
|
#4 | |||
![]() |
Alıntı:
| |||
|
|
|
|
|
#5 | |||
![]() ![]() |
Alıntı:
bi Kac defa kullanmiştim siteyi iyi gibiydi Bilgilendirdiğin icin Tsk ![]() | |||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| emped, kodu, muziklerin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|