Forum Yardımher türlü sorununuza beraber cözüm bulalim
Neden Kapalıydık ? | Neden Kapalıydık
Neden Kapalıydık ? | Neden Kapalıydık em Forum Yardım, Forum Hakkında; S.a Arkadaşlar sizinde Bildiğiniz Gibi 6 7 gündür Sitemiz Kapalıydı. Bu Tamamen Bizim istemimiz Dışı omustur.Hosting Firmamız olan Güzel.net.tr Veya ...
S.a Arkadaşlar sizinde Bildiğiniz Gibi 6 7 gündür Sitemiz Kapalıydı. Bu Tamamen Bizim istemimiz Dışı omustur.Hosting Firmamız olan Güzel.net.tr Veya Güzelhosting.com sitemizin host ettikleri Makinenin 3 hardiski Birden yanmıştır. Sonuc Olarak 1000 lerce Site Boşa Cıkmıştır. Belki bu 1000 lerce Sitelerin içinde en az kayıpla cıkan birtanembenim.net olmustur. Sizinde Sitede Gördüğünüz Gibi Site 4 ay felan eskiye dönmüştür Bütün veriler silindiği için elimde olan en son yedek buydu. Sağlık Problemlerimden dolayı sonrası için yedek alamadım. Ve nihayatinde sonuc bu Coğu Kişinin üyeliği Ve actığı konular silindi. Acılan konular için üzülsemde elimden malesef bişey gelmez.
Muhtemel sorulabilecek Soruları ben yanıtlıyayım.
Hosting Firmamiz kötümü neden yandı hardisk ?
hosting firmamiz cok iyi bir firmadır güzel.net.tr bilindik iyi hizmet veren bir yerdir Olay Tamamen bir Şansızlıktan ibarettir.
Site cok eskiye Gitmiş Yedek neden almadınız firmanızdan eski yedekleri kurdunuz?
Yanan hardiskle beraber 1000 lerce Sitede olduğu Gibi Birtanembenim.net ve yedekleri komple gitmiştir. Gitmeden öncede Sağlık Problemlerinden Dolayı Ben yedek alamadım Sonuc Ortada