|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım her türlü sorununuza beraber cözüm bulalim |
Şifreli Dosyaları Açmak | Şifreli Dosyaları Açmak em Forum Yardım, Forum Hakkında; Dosyamız Nereye Kayıt oLmuşsa orada Çift tıkLıyoruz... Benim ki Masa üstünde örneğin.... Daha sonra: Çizilen yeri tıkLıyoruz çünkü dosyamızı rar ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() Dosyamız Nereye Kayıt oLmuşsa orada Çift tıkLıyoruz... Benim ki Masa üstünde örneğin.... Daha sonra: ![]() Çizilen yeri tıkLıyoruz çünkü dosyamızı rar dan veya zipten kurtarmamız gerekecek.... Daha sonra: ![]() Orada görüldüğü gibi Tamam ı tıkLıyoruz.... Daha Sonra: ![]() Oraya Şifremizi Yazıktan sonra, dikkat edin şifreyi kopyalamayın şifreyi kendi elleirnizLe yazın ve OK e basın... Şimdi Dosyamız rar dan kurtuLmuştur... Şimdi oLay bitmiştir... Aşağıdaki şekiLdede gördüğünüz gibi rar dosyasından kurtardığımız dosya sarı bir klasör içinde aynı isimLe açıldı... (benimki masa üstünde ama sizinki nerede oLursa olsun rar' ın yanına sarı dosya çıkar, ve artık rar dosyası ile işimiz kalmadı onu silebilirsiniz.. tüm işimiz sarı dosya ile, çünkü amacımıza ulaştık artık rahatLıkla açabilirsiniz, şifresiz) ![]() Emeğe Sayğı İçin Alıntıdır... |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acmak, dosyalari, sifreli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |