|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım her türlü sorununuza beraber cözüm bulalim |
Pc leri Donanlar için | Pc leri Donanlar için em Forum Yardım, Forum Hakkında; Ben1m ba_1mdan Geçti biraz düsünüp sonra bu yolu buldum bilgisayri acilinca yada ani donunca bu islemi yapin. Control - Alt ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Ben1m ba_1mdan Geçti biraz düsünüp sonra bu yolu buldum bilgisayri acilinca yada ani donunca bu islemi yapin.
Control - Alt -Delete Basin İşlemler Sekmesi Var Oraya Tıkla Ordada Exlorer Diye Birşey Var ona Tıkla İşlemi Sonlandır Sonra Yukarıda Dosya Sekmesi Var Ona Tıklla Yeni Görev Yazıyor. tıkladıgında Gözat'ta Bas Ordan Bilgisayarım Yerel Disk C yi Seç ordanda Windows A Tıkla Gellen Sayfada Explorer var ona tıkla pc acılacak |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#10 | ||
![]() |
altgr ctrl ye basılı tutup deleteye basınca çıkan windows görev yöneticisindenmi bahsediyorsun.. ben bu şekilde yapıp sonlardırmak istediğim sayfayı veya programı seçip görevi sonlandıra tıklıyorum... donma sona eriyo.. sizinkide bunun gibi bişeymi
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| donanlar, icin, leri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |