|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Yardım her türlü sorununuza beraber cözüm bulalim |
müziklerimi nasıl paylaşabilirim....yardımmm.... | müziklerimi nasıl paylaşabilirimyardımmm em Forum Yardım, Forum Hakkında; müziklerimi paylaşmak istiyorum ama nası paylaşacagımı bilmiyorum.nası koycam...yardım ederseniz sevinirimm...şimdiden teşekkürler.......
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
müziklerimi paylaşmak istiyorum ama nası paylaşacagımı bilmiyorum.nası koycam...yardım ederseniz sevinirimm...şimdiden teşekkürler....
|
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#2 | ||
![]() |
www.rapidshare.com
www.uploaded.to www.speedyshare.com (Hız Bakımından Tavsiyem Bu) http://depositfiles.com/en/ www.zshare.net (Tavsiyem Budur) Yukarıdakilerden Birine Tıkla. Karşına Çıkan Sayfadan 'Gözat' Butonuna Tıkla ve yüklemek istediğin dosyası seç ve yükle butonuna bas. upload işlemi bittikten sonra sana iki tane link çıkacak. ilk link upload ettiğin dosyayı indirmek için, ikinci alttaki link ise upload ettiğin dosyayı silmek için. ilk linki kopyala ve yeni konu açıp dosyaya uygun bir başlık koy ve linki yapıştır. bu kadar. Umarım Anlatabilmişimdir!.. Upload işlemi sırasında bi sorun yaşarsan burdan yardım alabilirsin!.. Kolay Gelsin!.. | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]() |
Rapidshare’e Dosya Yükleme (upload) İşlemi
Rapidshare eğer herhangi bir Ayrıcalıklı Hesap (Premium Account) sahibi değilseniz, dosya yükleme (upload) konusunda da bazı sınırlamalar getiriyor. Bunlardan ilki, Rapidshare serverlarına belli bir hız limitini aşmadan dosya yüklemesi yapabiliyorsunuz ve 30 gün içerisinde Rapidshare serverlarında barındırılan dosyanız herhangi bir indirme (download) olmazsa siliniyor. Rapidshare’e tek bir seferde 100MB’tan büyük dosya yüklemesi (upload) yapamazsınız. 100MB’ın üzerindeki dosyaları bölerek yüklemeniz gerekmektedir. Evet bu hatırlatmalardan sonra şimdi Rapidshare’e dosya yükleme (upload) işlemini anlatmaya başlayabilirim. İlk olarak RapidShare’in açılış sayfasını internet tarayıcımızda (browser) açalım. http://www.rapidshare.de Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi “ Gözat “ butonuna basalım. ![]() Açılan pencereden Rapidshare’e yükleme (upload) yapmak istediğimiz dosyayı seçelim. ![]() Şimdi “ Upload! “ butonuna basalım ve dosyayı Rapidshare’e yüklemeye (upload) başlayalım. ![]() Sonraki adımda aşağıdaki gibi bir pencere göreceksiniz. Aşağıdaki resimde oklar numaralandırılmıştır ve değerler aşağıdaki gibidir. ![]() Ok – 1 : Rapidshare’e yüklemekte olduğunuz verinin yükleme (upload) hızını gösterir. Bu sizin bağlantı hızınıza ve yükleme yapmakta olduğunuz Rapidshare serverının o andaki yoğunluğuna göre değişkendir. Ok – 2 : Yüklemekte olduğunuz verinin yaklaşık olarak kaç dakika sonra sonlanacağını belirtir. Ok – 3 : Şu ana kadar ne kadarlık (KB olarak) yükleme (upload) yaptığınızı ve yüklemekte olduğunuz verinin boyutunu (KB olarak) gösterir. Yükleme (upload) işlemi devam ederken dikkat etmeniz gereken önemli bazı noktalar vardır. Bunlardan birincisi, yükleme (upload) işlemi devam ederken kesinlikle yüklemenin yapıladığı Rapidshare sayfasını yenilemeyin (F5 – Refresh). Diğer dikkat etmeniz gereken şey ise, aynı anda 2 yükleme (upload) işleminden fazlasını başlatmayın. Bu hem sizin verilerinizin daha uzun sürede Rapidshare serverlarına yüklenmesine, hem de bilgisayarınızın permormansına bağlı olarak internet tarayıcınızın (browser) veya işletim sisteminizin kilitlenmesine yol açabilir. Umarım Yardımcı Olabilmişimdir!.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| muziklerimi, nasil, paylasabilirimyardimmm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|