|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Grafik ve Resim Programları Grafik ve Resim Programları download |
3 ADIMDA RESİMLERİNLE MÜZİKLİ SLAYT ŞOVLAR HAZIRLA! MÜKEMMEL-Plato Photo Slideshow | 3 ADIMDA RESİMLERİNLE MÜZİKLİ SLAYT ŞOVLAR HAZIRLA MÜKEMMEL-Plato Photo Slideshow em Grafik ve Resim Programları, Program Download; Plato Photo Slideshow Boyut: 8.62 Mb Versiyon: 2.16 Lisans: Shareware Os: Windows Xp Tanıtım: Arkadaşlar arka plana ister çeşit çeşit ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
Plato Photo Slideshow
Boyut: 8.62 Mb Versiyon: 2.16 Lisans: Shareware Os: Windows Xp ![]() Tanıtım: Arkadaşlar arka plana ister çeşit çeşit videolar koyup, bunların üzerine yazılar ekleyebilirsiniz. Ya da arka plana çeşit çeşit derlediğiniz resimleri koyarak istediğiniz veya çok beğendiğiniz müzik parçalarıyla adeta çoşacaksınız!!! Not: İlaç, program hakkında yorum yapanlara(isteyenlere) pm den atılacaktır. ![]() ![]() ![]() | ||
|
|
|
| Lider Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sirnak (06-01-2010) |
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adimda, hazirla, mukemmelplato, muzikli, photo, resimlerinle, slayt, slideshow, sovlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|