|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Güzel Sözler Güzel Sözler,Güzel Şiirler,Anlamlı Kelimeler, Süper Sözler... |
Haketmiyorsun... | Haketmiyorsun. em Güzel Sözler, Aşk & Sevgi; Her gece karariyor Ümİtlerİm, umudumu bİr dahakİ bahara birakarak, soluyor bahcemdekİ cİceklerİm, hayallerİm vuslata dayandigi vakİtlerde. Her gecen sanİye dÖkÜlÜyor ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Her gece karariyor Ümİtlerİm,
umudumu bİr dahakİ bahara birakarak, soluyor bahcemdekİ cİceklerİm, hayallerİm vuslata dayandigi vakİtlerde. Her gecen sanİye dÖkÜlÜyor gÖz yaslarim irmaklar tasirircasina Önceden kaybetmek korkum vardi sİmdİ İse kazanamamak!!! Nİye bu kadar acitiyorsun canimi, hayatimi cikmaz yollara sokuyorsun mahkum oldum, senİ severken ÖlÜp ÖlÜp dİrİlmeye kaderİm oldugunu dÜŞÜnÜrken benİm İÇİn Ölmenİn yokluĞunda olduĞunu bİlmezdİm geÇİlmez okyanusmuŞ senİn yÜreĞİn nerden bİlİrdİm sende boĞulacaĞimi ne desem boŞ zaten yazilmayacak bÜyÜk sevdalara bu aŞk ÇÜnkÜ ÇirpiniŞlarimi gÖrmÜyorsun yetİŞtİrdİĞİm hevesİmİ hep bertaraf edİyorsun ya sevİldİĞİnİ gÖrmÜyorsun ya sevgİnİn deĞerİnİ bİlmİyorsun yada sen bunca Çekİlen aciyi dÖkÜlen gÖz yaŞlarini ......haketmİyorsun...... | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| haketmiyorsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|