|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Güzel Sözler Güzel Sözler,Güzel Şiirler,Anlamlı Kelimeler, Süper Sözler... |
Hiçde Zannettiğim Gibi DeğiL | Hiçde Zannettiğim Gibi DeğiL em Güzel Sözler, Aşk & Sevgi; Düşünsene, senden güzel olsa bile Çirkin gördüğüm o şanssızları Yüzlerine yalancı gülücükler attığım Sahte "seni seviyorum" dediğim kızları Garip çok ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() Düşünsene, senden güzel olsa bile Çirkin gördüğüm o şanssızları Yüzlerine yalancı gülücükler attığım Sahte "seni seviyorum" dediğim kızları Garip çok garip aslında Ben deliliğini Olur olmaz çıkışlarını İnadına yokuşlarını Hiç uğruna yakışlarını Keskin bir bıçak olmaya çalışan Çocuksu bakışlarını Sevdim ![]() Ama unutma bir gün Sende yorgun olacaksın Yaslanacak bir dayanak arayacak gözlerin ![]() Peşinden koşulan günleri Mazinde kovalayacaksın Belki de yazık etmişim diyeceksin Yazık ki, hep hayır demişim bilmeden Karşımda olmayacaksın artık Her saat aynı ızdırap yok yani Başka kızlara baktığımda Seni görmek istemiyorum yüzlerinde ![]() Bu satırları okuma şansın olsaydı... Olsaydı zaten yazmazdım bu satırları | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| degil, gibi, hicde, zannettigim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|