|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Güzel Sözler Güzel Sözler,Güzel Şiirler,Anlamlı Kelimeler, Süper Sözler... |
Bozuk senaryo... | Bozuk senaryo. em Güzel Sözler, Aşk & Sevgi; Bu Nasıl Bir Kurgu Nasıl Denklemleri Ters Düz Eden Bir Yapıt.. Senarist Ya Aklını Kaçırmış Olmalı Yada Beni Sevmiyor.. Her ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Bu Nasıl Bir Kurgu Nasıl Denklemleri
Ters Düz Eden Bir Yapıt.. Senarist Ya Aklını Kaçırmış Olmalı Yada Beni Sevmiyor.. Her Sahnenin Sonunda Gözyaşı Kurtuluyor ![]() Bu Oyunda Bir Tuhaflık Bir Düzenbazlık Var.. Bir Yerlerde Aşk Olmalı Mesela..Bir Sahnesinde En Ufağından Gülebilmeli Figuran..Efkarın Da Bir Ayarı Var.. Belki Yazdıran Benim Hain Yazıcıya Bu Fütursuz Kalemi Belki Kaçırıyorum Gözden Satır Arasına Sıkışan Tüm Gizemi Belki De Bu Yüzden Hayat Oyunuma Ters Düşüyor Işıklar.. Senarist Ne Yapsın Bozukluk Aktörde Var... | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bozuk, senaryo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|