|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Korku Bölümü Korkunc Resimler, Korkunc hikayeler, Korkuyorum :( |
ibretti alem kiyamet kopacak(Köpek İnsana Benzer Yavru Doğurdu..) | ibretti alem kiyamet kopacak(Köpek İnsana Benzer Yavru Doğurdu) em Korku Bölümü, Her Telden; Birçok haber ajansında da rastlamışsınızdır bu habere. Rusya'nın en çok satan gazetesinden birinde yayınlanan bu haberde, köpek yavrularından birisi tıpatıp ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Birçok haber ajansında da rastlamışsınızdır bu habere. Rusya'nın en çok satan gazetesinden birinde yayınlanan bu haberde, köpek yavrularından birisi tıpatıp insana benziyor.
Muhtemelen genetik bir bozukluk olduğu varsayılıyor ancak birçok bilim adamı da bu duruma çok şaşmış. Zaten şaşılmayacak gibi değil. Eğer gerçekse ki gerçekliğinden şüphe duymuyorum, önümüzdeki günlerde de bu konu sıkca konuşulacak, gündemi meşgul edecek. Hatta yeni yeni tartışmaları da beraberinde getirecek. | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alem, benzer, dogurdu, ibretti, insana, kiyamet, kopacakkopek, yavru |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|