09-24-2008, 15:06
|
|
Tecrübe Puanı: 14
Rep Puanı : 1010
|
Msn 'deki Yeni Virusu Sİlmek İÇİn İÇerİ Bakin
|
|
Yeni Resimlerimi Gördünmü  Paris Hilton içerde ne hale gelmiş gibi yazıların ardından gelen zipli dosyayı kabul eden arkadaslar için...
arkadaslar bu virüs banada geldi arkadastan ama sadece yazı geldi dosya transferi yapmaya çalışmadı araştırdım ve şöyle bişi buldum
WORM_AGENT.LBA virüsün ismi bu bu yabancı olan bi program ama bizimkiler ugrasmıs tr'a çevirmiş.9 eylül ünv bilişim hizmetleri bu virüs için bi program hazırlamış.normalde hiçbir antivirüs bunu bulamıyor.tahminim proagent full sürümü ile birlikte çalışan bi program iddaa etmiyorum ama bunu.tahminim o şekilde çünkü bu virüs proagent gibi aynı şekilde karşı tarafa maili yolluyor.kodlardan çözülen bu.MSN list'de bu virüsü barındıran arkadasınızada yardımcı olun paylaşın.yardımcı olduysam ne mutlu bana.
REPLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADASLAR.
 Gizli içerik içeriği görmek için konuya cevap yazmalısınız. Konuya Cevap Yazdıktan Sonra Sayfayı Yenileyiniz!!!
|
Program hakkında Genel Bilgi...!
Adım 1: Öncelikle programı bilgisayarınıza indirin.
Adım 2: Şimdi Windows’u yeniden başlatma zamanı. Windows yeniden başlarken hemen F8 tuşuna basarak bilgisayarınızı “Güvenli Mod”da başlatın.
Adım 3: Eğer kullanıcı hesabınız yönetici haklara sahip değilse Administrator kullanıcısını seçerek devam edin.
Adım 4: SmitfraudFix.exe programını çalıştırın. Açılış ekranını herhangi bir tuşa basarak geçin. Şimdi sistemi taratma zamanı. 1 tuşuna basarak taramayı başlatın.
Adım 5: Tarama raporu kapatın. Şimdi temizlik zamanı… 2 numaralı seçenek temizlik işlemini başlarıyor. Temizlik işlemi sırasında “Do you want to clean the registry? (y/n)” şeklnde bir soru alırsanız kayıt defterinin de temizlenmesi için “y” tuşuna basabilirsiniz.
Adım 6: Bu işlemden sonra 3. seçenek olan zararlı kodları silmeyi seçebilirsiniz.
Adım 7: “q” tuşu ile çıkış yapın ve bilgisayarınızı normal olarak çalıştırın.
Adım 8: Bilgisayarınızı normal olarak başladıktan sonra virüs tarama programınızla sisteminizi taramanızı öneriyoruz.
Konu Prens23 tarafından (09-24-2008 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir..
|
|
|