|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Farklı Msn İletileri ( Yeni ) | Farklı Msn İletileri ( Yeni ) em Msn nickleri, MSN Mesenger; İstediğimiz Küçücük Birşeydi ,Deryada Bir Damlaydı benim özelim yok ama herkes benim için özel cok sekersin dişlerimi ağrıtıyosun Gerçekler Acıdır ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
Anne Hakkı Ödenmez,Sevmeye Ömür Yetmez,Bütün Dünya Benim Olsa,Bir Tane ANNEM etmez♥ | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#2 | ||
![]() ![]() |
SAGO SÖZLERİ :
* Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti. Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili! *ßiLDiĞim TeK ŞiiRSin , anLamın DeRin.. * İnecek var durdurun Dünyayı! *aKaRSuLaR Dönmez GeRi TıpKı GençLiğim Gißi.. *Dışarıda ıssızlık bensiz bendeyse yalnızlık ıssız.! * Düşman kelimesinin anlamını , Arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim.. *Dostun adı var kendisi yok ve herkes sadece vatandaş.. * Kavalyem olsa öpebilirmiyim ÖLüMü???. *Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanlarda gördüm fakirliğin özünü... *Güneş gözünü açana dek karabasanla hırpalan.. *Şeytanın gücü yanında,çelimsiz bir savaşçısın;melek olmaya kalkma,kötüye çok yabancısın.. * Beni sevmek için programlanma ,devrelerini yakarım.. Şuan deli misal aşığım bir kişi hariç herkese şaşıyım! * İnsanlık yatak döşek, arkadaşlık zaten ölmüş... * Hayat bir damla suyla çölde serap görenin aşkı... * İlk sigarayla Merhabalaşmamda Kendimi Kabile Reisi Sanmıştım, Arkadaşım Bir Canavarmış Meğer çok geç anladım; Çakmak onun ellerindeydi .... * Eteğini indirmek istediğin için hayat fahişe sana göre... * Cihanda 3 şey maneviyse ONUR -HUZUR -GURUR.. * Karanlık olmadan aydınlık değersiz bir pırlanta... * Tıpkı eski filmler gibisin, zamanına göre iyiydin. Bazısında duygusal, kimi zamansa ...ornografiksin.. * Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum,Ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum ! * hayat gunu defter yapragı hazan gelır dokulur,gelırken ne getırılırkı gıderken ne goturulur?... * Düşmez Kalkmaz bir Allah'tır Uyan!!! *Sana ulaşabilecek kadar uzun boyum yok Allah'ım onları ateş etmeden önce ateş sesini duymalıyım. *Çok bilginlik yaparsın çok düşmüşlük yaşarsın yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın. *"Çok bilgin"lik yaparsan "çok düşmüş"lük yaşarsın "yok derdim"lik yaparsan dert görünce saparsın. *Adı anıldığında işte dostum dedim adim anıldığında tanımam dedi. *Acıyı çekemez olmuş bedenim her gün acılarla sevişmekten. *Raßßin NeFeSi RüzGaR oLmuş ßen onunLa SonSuza eSeRim !! | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]() ![]() |
Yıldızlar Kadar Parlak,Yıldızlar Kadar Güzelsin!Aranızdaki Tek Fark,Yıldızlar Milyonlarca,SEN SE TEKSİN
BENCE ARTIK SENDE HERKES GİBİSİN Seni Unutmaya ömrüm yeter mi ? Sen benim yağmurlarımda gezinemezsin üşürsün Gece açar akşam sefaları; ölüme benzer güne vedaları Biz biz olamazsak başkaları bizi kendisi yapar Hayat bu kadar güzel olsaydı doğarken ağlamazdık Unuttum demek bile onu hatırlamaktır Elbet bir gün elindeki o alyans yüzüğünün esiri olacaksın İnsan Paranın Sahtesini Yapar , Para da İnsanın ßende İlgi ßol, Sen Yeterki ßenim OL Henüz laik değilken tomurcuk kadar aşka,sana gül bahçesini kim açar benden başka Göz yaşımı içime akıttığımda , Sen Yoktun Hayalin Vardı Yanımda bir Kurşuna vurulda Bir Kadına vurulma Kızlar kalem gibidir. Ne kadar narin ve kibar olurlarsa olsunlar ham maddesi odundur. İnsanları soğan bile ağlatır. Zor olan güld*rm*ktir Aslında giden degil,kalandır terkeden.Giden bu yüzden gitmiştir zaten Burası Nevşehir gülüm, günüm günümden kara bir gelmeyen bahara birde sana hasretim Değer verdiğin kişi sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın Günlerden Bir Gün Gözlerindeyim ÜSTÜNÜ ÇİZDİĞİM İSİMLERİN HESABINI VERMEKTEN KORKSADIM BU SOKAKLARDA GEZMezdim aşkta yaran varsa varsın kanasın.sevgisiz kalbin varsa bırak öyle kalsın Seversen Aldanırsın Sevmessen Aldatırsın Aradığını Buldun Sanırsın 2 Gün Sonra Yine Yanlız Kalırsın benden sana söylemesi zor, yazması kolay bir kelime HOŞÇAKAL Dünyada eşim benzerim yok ama bana benzemeye çalışan EZİK çok zeytin gözlüm bana meylin nedendir...babanemin eski sevgilisi dedemdir! | ||
|
|
|
| Lider Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | mafias (04-17-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| farkli, iletileri, msn, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|