|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
ygs ve lys için konu anlatımlı Dersler ( süper anlatımıyla ünidersite öğretmenleri ) | ygs ve lys için konu anlatımlı Dersler ( süper anlatımıyla ünidersite öğretmenleri ) em Öss, Kpss, Dgs, Oks, Eğitim; ünidersite süper konu anlatımlı dersler kesinlikle Tavsiye edilir Ünidersite eğitim setinin Video-CD'leri Erol ALTACA Dersanesi Öğretmenleri ile hazırlanmış olup daha ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
Ünidersite eğitim setinin Video-CD'leri Erol ALTACA Dersanesi Öğretmenleri ile hazırlanmış olup daha sonra Nakkaş Yapım tarafından genişletilerek yeni sınav sistemine uygun hale getirilmiştir. Setin hem Video-CD'leri ve hem de kitapları branşlarında uzman öğretmenler tarafından titizlikle hazırlanmıştır. Anlatım tekniğindeki yalın dil ve öğretmenlerin öğrencilerle kurduğu sıcak, sempatik ve esprili diyalog tarzıyla öğrenciler, dersleri sıkılmadan zevkle takip edebileceklerdir.
Ünidersite, toplam 2648 sayfalık 9 kitabın yanı sıra, kullanılabilir ve ulaşılabilir bir format olan VCD formatında 300 adet VCD'den oluşmaktadır. Ünidersite, öğrencilerin konuları tam olarak anlayabilmesini sağlamaktadır. Amaç, problemin çözümünü ezberletmek değil, çözüm tekniğinin mantıksal olarak kavranmasını sağlamaktır. Ünidersite, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlık amacıyla yapılmış olup aynı zamanda tüm lise öğrencileri için mükemmel bir yardımcı ders kaynağıdır. Unutulmamalıdır ki öğrencinin, hedeflediği bölüme girebilmesi için yalnızca fazla soru çözmesi yeterli olmayabilir, orta öğretim başarı puanının da yüksek olması önemlidir. Ünidersite, geleceğe hazırlanırken seçilebilecek en ekonomik yollardan biridir. Ünidersite Öss Eğitim Seti divx formatında kaydedilmiştir. Erol Altaca dersanesi tarafından yapılmıştır. Konu Anlatım ve soru çözümleri içerir. MATEMATİK Konu Listesi - Link Listesi
GEOMETRİ Konu Listesi - Link Listesi
FİZİK Konu Listesi - Link Listesi
KİMYA Konu Listesi - Link Listesi
BİYOLOJİ Konu Listesi - Link Listesi
TÜRKÇE Konu Listesi - Link Listesi
TARİH Konu Listesi - Link Listesi
COĞRAFYA Konu Listesi - Link Listesi
FELSEFE Konu Listesi - Link Listesi
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatimiyla, anlatimli, dersler, icin, konu, lys, ogretmenleri, super, unidersite, ygs |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|