|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Photoshop Önemli Eklentiler (Plug-in) Photosho Rütüş Plug-in Photoshop u kullanımızı kolaylastiracak Eklentiler |
Harika Bir Albüm Programı | Harika Bir Albüm Programı em Photoshop Önemli Eklentiler (Plug-in), Photoshop; FotoAlbüm Pro___________ arkadaşlar ben inceledim gerçekten çok güzel resimnlerinizi istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz bölümlere ayırabiliyorsunuz slayt yapabiliyorsunuz filtre uygulayabiliyorsunuz ben hayran ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | |||
![]() ![]() |
FotoAlbüm Pro___________
arkadaşlar ben inceledim gerçekten çok güzel resimnlerinizi istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz bölümlere ayırabiliyorsunuz slayt yapabiliyorsunuz filtre uygulayabiliyorsunuz ben hayran kaldım karışık değil anlaşılması kolay ![]()
| |||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| album, bir, harika, harika bir albüm programı, programi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |