|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Photoshop Psd Logo Ve Avatar Photoshop Psd Logolari Bu Bölümde Bulabilirsiniz... |
Size Özel Avatar YapıLır :) | Size Özel Avatar YapıLır -) em Photoshop Psd Logo Ve Avatar, Photoshop; Size özel avatar yapalim İstekte bulunmadan önce Avatarin üzerinde yazmak istediğiniz yazı ( nick v.s) Kullanmak istediğiniz Bir Resim varsa ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
Size özel avatar yapalim
İstekte bulunmadan önce Avatarin üzerinde yazmak istediğiniz yazı ( nick v.s) Kullanmak istediğiniz Bir Resim varsa Onu Koyun En kısa Zamanda yapmaya Calişirim bende ![]() | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#5 | ||
![]() |
Resim Buraya Yapısmıyorrr
![]() Neyse o zaman Lider Su Benim Avatara Selcuk Ve Roax Yazar mısın Ayrı ocak ama Yapamam diyorsan Selcuk Yolla o zaman Ok inşallah cabuk Olur ![]() | ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]() |
Yok canım probLem Değil acaba Bi tane daha mı iStesem Lider işin yoksa yapabilirsen Yap be
Ama Hareketsiz olsun ![]() ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|