|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Resimli Şiirler Güzel Resimler,Resimli Şiirler,Ask Resimleri,Sevgi Resimleri,Birtanem resimleri .... |
Yine Yağmur Yine Hazan... | Yine Yağmur Yine Hazan. em Resimli Şiirler, Aşk & Sevgi; Yine yağmur yine hazan Sessizce ölür ozan Kurur ırmak kurur toprak Dökülür yeşil yaprak Sımsıcacık gülümserdi Türkülerde gülüş idi Güle ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() ![]() Yine yağmur yine hazan Sessizce ölür ozan Kurur ırmak kurur toprak Dökülür yeşil yaprak Sımsıcacık gülümserdi Türkülerde gülüş idi Güle sığmaz bir kuş idi Uçup gitti sonsuzluğa Gül yok artık dal yok artık Türkülerde söz bitti Omzundaki kuş yok artık Uçup gitti sonsuzluğa Ben de gideceğim. Bir dalganın köpüğünde martı, Gemi direğinde yelken, Aşkın yüreğinde sevgi olacağım. Hadi bir ıslık çalın ezgisine binip gideyim Gülen bir çocuk gösterin gülüşüne gideyim Bana aşkı getirin öldürüp gideyim Yine yağmur yine hazan Sessizce ağla çocuk Kurudu Irmakların, Emziğinde bal bitti Aşk bitti düş yitti Ağla çocuk. |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hazan, yagmur, yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |