|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Resimli Şiirler Güzel Resimler,Resimli Şiirler,Ask Resimleri,Sevgi Resimleri,Birtanem resimleri .... |
Ayrılık Vakti.. | Ayrılık Vakti em Resimli Şiirler, Aşk & Sevgi; Yaktım gemilerimi denzin ortasında Geriye hiç birşey kalsın istemedim Yanıp ta kül oldum yokluğunda Esti de yok oldu küllerim. Hasret ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() Yaktım gemilerimi denzin ortasında Geriye hiç birşey kalsın istemedim Yanıp ta kül oldum yokluğunda Esti de yok oldu küllerim. Hasret mi, hasret demem, sevdamdın sen Arayıp bulamadığım beyaz çiçeğimdin Ama dalında soldun sen Senden başkasını görmeyen gözbebeğimdin. Yıldırım gibi düştün üzerime Karabasan gibi çöktün gecelerime Sarılıp uyurdum özlemine Şimdi ise hala aşığım gözlerine. Zindan gecelerde bıraktın sevdamı Yolunu kaybetti sensiz Kararttın gittin dünyamı Öyle gamsız öyle sessiz. Bak yine sana hapisim Bak bir keman teli gibi hassasım Akşamlarda yine seninim Sen, hiç bitmeyen yasım. | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ayrilik, vakti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|