|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Resimli Şiirler Güzel Resimler,Resimli Şiirler,Ask Resimleri,Sevgi Resimleri,Birtanem resimleri .... |
Ölümü Özledim Anne Yaşamak İsterken Delicesine.. | Ölümü Özledim Anne Yaşamak İsterken Delicesine em Resimli Şiirler, Aşk & Sevgi; Seninle Olmanın En Zor Yanı Ne Biliyormusun..? Nerden Bilceksin.. Sen Hiç Benim Olmadın Ki! ! ! Olsaydın Özlemezdim Seni Yanımdayken... ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() Seninle Olmanın En Zor Yanı Ne Biliyormusun..? Nerden Bilceksin.. Sen Hiç Benim Olmadın Ki! ! ! Olsaydın Özlemezdim Seni Yanımdayken... Kıskanmazdım.... Korkmazdım Yollarda Yürümekten ... Islanmazdım Yağmurda... Yıldızlara... Ay'a Dert Yanmazdım Böyle... Her Şarkıda Sarhoş Olmazdım.... Korkmazdım Seni Kaybetmekten .... Ama Nerden Bileceksin... Sen Hiç Benim Olmadın Ki! ! ! YA AKLIN BAŞKA YERDEYDİ ! YA YÜREĞİN ! ! ! ! | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anne, delicesine, isterken, olumu, ozledim, seninle olmanın en zor yanı ne biliyormusun?, yasamak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|