|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Rüyalarınız ve Rüya Tabirleri Rüyanın manası,Rüyanın Tabiri ,rüyanızı paylasin... ustalarimiz Yorumlasin... |
rüyami biri aciklayablirimi | rüyami biri aciklayablirimi em Rüyalarınız ve Rüya Tabirleri, Her Telden; benim komsu rüyamda hep kizior bana biri bana bu rüyayi aciklayabilirmi???...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
benim komsu rüyamda hep kizior bana biri bana bu rüyayi aciklayabilirmi???
|
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#2 | ||
![]() |
S.a Şöyle: Komşunuz hakkını yemişsiniz yada arkasından konusmuşsunuz yani kısacası ona karşı bir kötülük yapmışsınız bunu onunla paylaşın ve ondan helallik isteyin, Onu sevindirmek icin örn hediye felan alın gönlünü almaya bakın..
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |||
![]() |
Alıntı:
2.ben almanyada yasiorum ve komsumda alman nasil helalik dilicem | |||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]() |
S.a hım, Alman ve taşındılar, söyle birşey yapabilirisin onuın adına bir fakire sadaka veribebilirsin bir fakiri doyurabilirsin ve Onun için Allah Tan af dileersin, son olarak kendin tövbe edersin.. Yani Yapacağın onun adına Bir Fakiri doyur veya sadaka ver onun için allah tan af dile ve kendin içinde Rahman ve Rahim olan Allah tan Af dile...
Dua ile |
||
|
|
|
|
|
#5 | |||
![]() |
Alıntı:
| |||
|