|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Oto galeri Sitesi Scripti [ Süper Bir Script ] | Oto galeri Sitesi Scripti [ Süper Bir Script ] em Script Download, Web Tasarim & Web Dünyası; Arkadaşlar öncelikle sciprit tam anlamıyla bitmedi eksikler var ufak tefek sıkıldım tamamlamaktan vaz geçtim ama şu haliylede kullanılabilir ful çalışmaktadır.. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
Arkadaşlar öncelikle sciprit tam anlamıyla bitmedi eksikler var ufak tefek sıkıldım tamamlamaktan vaz geçtim ama şu haliylede kullanılabilir ful çalışmaktadır.. Çalışmıyor diğede boşyere konuşup canımıda sıkmayın kuramazsanız ekleyin ben size kurar veririm.. Kurulum ve Ayarlar By_Legend Kuramayan arkadaşlar PHP- Kodu:
Dikakat Sistem sadece linux hostta çalışıyor php destekli windowsda kesinlikle çalışmaz.. 1 - include/conf.html deki mysql bilgilerinin girilmesi. 2 - images/estate ve images/services klasorlerine yazma hakkının 777 verilmesi 3 - yönetim panaleinin adresi panel kullanıcı adı : By_Legend şifre : By_Legend 4 - admin panelinden ayarlar->genel ayarlar kısmındaki "Site Adresi" yazan yere full domain adının girilmesi sonuna Burdan indirin
Konu Alıntıdır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#2 | ||
![]() |
be amına kodugum insan bakar link saglam mı deyilmi diye saglam deyilse ne .....e paylaşıyon ....
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, galeri, oto, otomobil, script, scripti, sitesi, super |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |