|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Ses ve Görüntü Prgoramları Ses ve Görüntü Prgoramları Donwnload ,Ses ve Görüntü Prgoramları hakkında hersey.. |
dünyanın en hızlı video kesme programı hemde format degiştirmeden | dünyanın en hızlı video kesme programı hemde format degiştirmeden em Ses ve Görüntü Prgoramları, Program Download; özellikle tv den kayıt yapanların çook işine yarayacak bu programla istemediginiz sahneleri kesip atın özelliklede reklamları tekrar format çevirmeden hemde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
özellikle tv den kayıt yapanların çook işine yarayacak bu programla istemediginiz sahneleri kesip atın özelliklede reklamları tekrar format çevirmeden hemde süper bir hızla
nasıl kullanacagınıza dair resimler mevcuttur Test ettim 5.5 GB Lık tv den yaptıgım kaydı reklamlarını kestim 3.7gb oldu ve format degiştirmeden 8 dakikada filmi kaydetti <<İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>> |
||
|
|
|
| lenm Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | emil_davidov (10-12-2008) |
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| degistirmeden, dunyanin, en, format, hemde, hizli, kesme, programi, video |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|