|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Ses ve Görüntü Prgoramları Ses ve Görüntü Prgoramları Donwnload ,Ses ve Görüntü Prgoramları hakkında hersey.. |
Srs Audio Sandbox | Srs Audio Sandbox em Ses ve Görüntü Prgoramları, Program Download; Arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum verildiiyse özür. Çok kaliteli bir program Dolby laboratories'in rakibi SRS'nin son bombası. Srs audio sandbox ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum verildiiyse özür.
Çok kaliteli bir program Dolby laboratories'in rakibi SRS'nin son bombası. Srs audio sandbox ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor. Sahip olduğu özellikleri ise mükemmel..! seste kalite arıyosanız kesinlikle kurmalısınız. film izlerken müzik dinlerken yada oyun oynarken inanılmaz ses deneyimine hazır olun. Özellikleri: 1.SRS Headphone 360( sadece kulaklıktan 3d 5.1 akustik ses dinleme imkanı) 2.SRS TruSurround XT® (stereo hoparlorden 3d 5.1 akustik ses dinleme imkanı) SRS® 3D SRS TruBass® SRS Circle Surround II® SRS FOCUS Ayrıca : SRS WOWHD,Circle surround ve daha fazlası İLACI İÇİNDE... FULL http://rapidshare.com/files/28590812/poll.rar.html ![]() arkadaşlar patch yaptıktan sonra ilk boş kutucuğa uydruk bi serial yazın manual i seçin diğer boş kutuyada uyduruk bir serial yazın sonra activate düğmesine tıklayın bende çalışıyor şu an Ayrıca programı yükleyemeyenler için srs audio sand box 1.2.0 versiyonunu da upload ettim işte link http://rapidshare.com/files/30244703/saud.rar.html |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| audio, sandbox, srs |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |