|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiirler Aşk Şiirleri, Sevgi Şiileri,Anneler Günü icin Şiirler,Öğretmenler Günü icin Şiirler V.s. Hepsi Bu Bölümdedir |
Gitme, Kal Desem?.. | Gitme, Kal Desem em Şiirler, Aşk & Sevgi; Hani; Bir ayağın içerde Tam çıkacakken Kalbimin kapısından Gitme Kal, desem?.. Hani; Başka gözlere Dalmamışsa gözlerin, Yankılanmıyorsa Başka bir ses ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Hani; Bir ayağın içerde Tam çıkacakken Kalbimin kapısından Gitme Kal, desem?.. Hani; Başka gözlere Dalmamışsa gözlerin, Yankılanmıyorsa Başka bir ses Kalbinin dağlarında, Kurşun sıkmamışsa Sevdama kalbin, Çıkma Kal, desem?.. Sen de seviyorsan Beni halâ, Ve düşünüyorsan Seni düşündüğüm kadar, Yok ediyorsa mesafeleri Sevgin, Gitme! Bir kez daha düşün!.. |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| desem, gitme, kal |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |