|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiirler Aşk Şiirleri, Sevgi Şiileri,Anneler Günü icin Şiirler,Öğretmenler Günü icin Şiirler V.s. Hepsi Bu Bölümdedir |
Sen İle Bende | Sen İle Bende em Şiirler, Aşk & Sevgi; SEN İLE BENDE Görmez misin beni gözlerinle Umudum sen, gözüm sende Herkes bir şey diyor Gönül sende söz sende Güneşim ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
SEN İLE BENDE
Görmez misin beni gözlerinle Umudum sen, gözüm sende Herkes bir şey diyor Gönül sende söz sende Güneşim sen ufkumda açan Sevgi dünyama renkler saçan İki gönül bir olunca Zamana düğmek atan Kalem hazır ellerimde Yapraklar açık gönül defterimde Durmadan yazıyorlar hele Yaşanılan her anımı seninle Deseler ki yorulduk duralım Derinden bir ses az daha yazalım Zaman hızlı anlayalım Yazalım ha, biraz daha yazalım Şu dünya zaman avucunda Nefes vermen dil ucunda Her an seni gözetliyor da Sana bakıyor bak hududunda Gözden düşen her damla yaş Yere düşen oluyor taş Nihayet o gözden düşen yaş Şahididir kirpik ile kaş Senin belki yok yarının Bu gün olsun senin anın Beklemek hangi zamanın Dilinle yaptığın her duanın Biz o zamanın içinde Yaşadığımız şu günlerde Birleşen Alem-i Gönüllerde El ele göz göze sen ile bende Alem-i Sır Şiirlerinden! |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bende, ile, sen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |