|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiirler Aşk Şiirleri, Sevgi Şiileri,Anneler Günü icin Şiirler,Öğretmenler Günü icin Şiirler V.s. Hepsi Bu Bölümdedir |
Şimdi Gidiyorum.. | Şimdi Gidiyorum em Şiirler, Aşk & Sevgi; Şimdi gidiyorum, Arkama bakmadan gidiyorum Her şeyi bırakıp da gidiyorum Seni bile bırakıp Bir daha dönmemek üzere Ama seni unutmadan, ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
![]() Şimdi gidiyorum, Arkama bakmadan gidiyorum Her şeyi bırakıp da gidiyorum Seni bile bırakıp Bir daha dönmemek üzere Ama seni unutmadan, seni severek Sen benim içimde, sen benim gönlümde Gidiyorum birtanem.. ![]() Simdi gidiyorum Ama seni unutmadan gidiyorum Her aklıma geldikçe sen Belki pişman olacağım gittiğime, pişman olacağım ama Dönmem bir daha, dönmem pişman olsam da Özlesem de dönmem inan Nasıl dönerim sana bir daha Gidiyorum birtanem.. ![]() Belki sorarsın beni gelenlerden nerde O diye Belki de söylerler sana ölmüş diye Sakin ha inanma öldüğüme, ben yalnız senin için ölürüm Ama ölürsem de sakın ağlama, Sen ağlarsan işte ben o zaman gerçekten ölürüm..! Gidiyorum arkama bakmadan İçimde sen, yüreğimde sen varsın Hasretine dayanamam biliyorum ama Gidiyorum işte birtanem.. ![]() Dönmemek üzere gidiyorum Bir daha dönmemek üzere, Belki sana, belki de bu dünyaya dönmemek bu gidişim Belki arayacaksın gözü yaşlı ağlayarak, belki de aramazsın Belki bende pişman olurum gittiğime Ama pişman olsam da dönmeyeceğim geriye Gidiyorum birtanem İşte gidiyorum Arkama bakmadan, bir daha dönmemek üzere Sende rahat et, ama gidersem arama sakın beni Arasan da bulamazsın. Çünkü ben, çünkü ben Ölüyüm artık, senin için yaşayan bir ölü Gidiyorum işte birtanem.. ![]() Gidiyorumm Elvedaa.... | ||
|
|
|
| PanDoRa Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | zeynepp (06-19-2011) |
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gidiyorum, simdi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|